Baktakéki Görögkatolikus Parókia

"Nem kell elmenniük" Mt 14,16

A Baktakéki és a Kányi Görögkatolikus Parókiák közös szervezésében 2024-ben hagyományteremtő szándékkal szeretnénk elindítani egy rendezvénysorozatot Csereháti Görögkatolikus Tudásműhely címmel. A rendezvénysorozat célja, hogy a Csereháton élőknek hitéleti, kulturális, tudományos, közéleti témákban színvonalas előadások formájában nyújtson tartalmas kikapcsolódást. (Praktikusan: az itt élőknek ne kelljen órákat utazniuk, ha tartalmas szellemi kikapcsolódásra/feltöltődésre vágynak). Hisszük, hogy a tudás és kultúra helybeli művelésére alkalmas rendezvények hozzájárulnak az egyébként méltatlanul elhanyagolt Kelet -Magyarországi, ezen belül is dobogós helyen álló Cserehát megmaradásához, s talán későbbi virágzásához. Ezért a szlogenünk "Nem kell elmenniük. Ti adjatok nekik enni!"Mt 14,16 t.i. nem csupán a fizikai éhség kielégítése fontos feladatunk, hisz nem csak kenyéren él az ember v.ö.:Mt 4.4

Adószám:
19911025-1-05

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Baktakéki Görögkatolikus Parókia

Szervezet rövid neve:
Csereháti Görögkatolikus Tudásműhely

Szervezet adószáma:
19911025-1-05

Honlap:
http://www.migorkat.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100064667203385

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC2WS4VtCtpan0e5jdedLq9A

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700086-49354609-51200002

A szervezet telefonszáma:
+36 307003560

A szervezet címe:
3836 Baktakék, Kossuth u. 13

Tevékenységi kör:
Egyházak, vallási közösségek, gyülekezetek

Tevékenység leírása:

Kezdeti tevékenységünk: Évi négy színvonalas előadás megszervezése Baktakéken, a környéken élő falvak lakói számára, kulturális, hitéleti, tudományos és mentálhigiénés témákban. Közösség teremtése, alulról szerveződve, egymásért.

Mire gyűjt:

Első körben: Évi négy színvonalas előadás megtartására...bármilyen témáról is legyen szó, a jó előadadón sok minden múlik, a jó előadók pedig nem mindig olcsók. Persze van az a mondás a takaróról meg a nyújtózkodásról...de: nem mindegy, hogy kinek milyen takaró adatott. Szerintünk nemes dolog ha valaki nem elégszik meg a takarója hosszával, és talán még nemesebb ha valakinek egy picit hosszabb az ad egy darabot a másiknak is akinek rövidebb.

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

"Ti adjatok nekik enni!" Mt, 14,16

Csereháti Görögkatolikus Tudásműhely

Négy előadás megtartására gyűjtünk, hitéleti, kulturális, mentálhigiénés témákban, színvonalas előadókkal. Célunk a csereháti közösségi és kulturális élet fellendítése.

29% 235.000 Ft összegyűlt
790.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.