Bácsalmási Kulturális Egyesület

Vivat Velo!

Az elsődleges cél, hogy a Garabonciás Ház képes legyen egészéven át tartó programmal rendelkező kínálati elemként fellépni a turizmus piacán, és váljon versenyképes turisztikaiés foglalkoztatói vonzerővé, melyből Bácsalmás vállalkozásaiis profitálnak. A ház mellék épületei grafikai, kerámia és fotó műhelykén funkcionálnak elsősorban oktatási céllal, illetve a helyi, hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyermekek és felnőttek segítése. A főépülete állandó kiállító térként működne ( e helység rendbetétele/kialakítása a mostani célunk), míg az udvar szabadtéri foglalkoztatóként, közösségi térként, rendezvények, előadások helyszíneiként szolgál.

Adószám:
18358016-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Bácsalmási Kulturális Egyesület

Szervezet rövid neve:
Bácsalmás Kerékpármúzeum

Szervezet adószáma:
18358016-1-03

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/bacskultegy/?epa=SEARCH_BOX

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10402843-50526754-54691007

A szervezet telefonszáma:
+36 204517310

A szervezet címe:
6430 Bácsalmás, Kosztolányi utca 13.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:
A bácsalmási kulturális egyesület fő tevékenységi köre, hogy változatos programokkal, rendezvényekkel színesítsük a helyi kulturális életet. Illetve az értékek feltárása, megőrzése, ápolása, a jótékonysági rendezvények szervezésével az összefogás megteremtése. Ezekkel a célokkal közvetve hozzájárulni a helyi turizmus fejlesztéséhez. Illetve az egyesület székhelyéül szolgáló Garabonciás Ház kialakítása, továbbfejlesztése.

Mire gyűjt:
A kerékpár a szabadság szinonimája. A Trójai Faló, amellyel becsempészhetjük a kultúrát, a kézművesség szeretetét. Kerékpármúzeumot építünk. A kerékpármúzeum csupán ürügy ahhoz, hogy új iskolát teremtsünk. A megvalósításhoz pénzre van szükségünk. Ezért fordulunk hozzátok, hogy támogassátok ezt a kezdeményezést. 600000 (hatszázezer) forintra van szükségünk ahhoz, hogy az elektromos hálózatot felújítsuk, és a padlót leburkolhassuk. Az adományozás összege nincs limitálva, bármennyivel segíthetsz. Vivat Velo!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.