Babagenetika Egyesület

Gondoskodj felelősen!

Mozgalmunk azért jött létre, hogy felhívjuk a figyelmet a genetikai vizsgálatok fontosságára, mert ezek óriási szerepet játszanak abban, hogy a kismamák teljes körű tájékoztatást kapjanak és minden lehetséges információval ellássák őket születendő kisbabájukról. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a terhesgondozás során sok esetben csak a kötelező vizsgálatokról esik szó, a választhatóról nem, vagy alig. Mi úgy gondoljuk, hogy minden várandós nőnek és leendő szülőnek joga van az objektív tájékoztatáshoz, ahhoz, hogy minden számára fontos információt időben megkapjon. Fontosnak tartjuk, hogy állami szinten is megvalósuljon a megfelelő kommunikáció a genetikai vizsgálatokkal kapcsolatban, és kiemelt célunk, hogy ezek állami támogatást élvezzenek, biztosítva ezzel, hogy mindenkinek, aki csak szeretné, legyen lehetősége igénybe venni a vizsgálatokat.

Adószám:
18758320-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Babagenetika Egyesület

Szervezet rövid neve:
Babagenetika Egyesület

Szervezet adószáma:
18758320-1-13

Honlap:
http://www.babagenetika.info

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Babagenetika

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200151-18536230-________

A szervezet telefonszáma:
+36 305155999

A szervezet címe:
2030 Érd, Kalotaszegi utca 36. 36.

Tevékenységi kör:
Többcélú és általános adományosztás, támogatás

Tevékenység leírása:

Szakértőinktől mindent megkérdezhetsz, amit saját orvosodtól, védőnődtől nem tudtál, nem mertél. A honlapunkon található információkkal, a különböző programokon, családi eseményeken szervezett beszélgetéseinkkel azt szeretnénk elérni, hogy az érintettek minden kérdésükre szakszerű, kielégítő választ kapjanak, és tudják, hogy hová fordulhatnak segítségért, támogatásért. Éppen ezért arra is törekszünk, hogy az érintett szervezetek összefogjanak, és minél szorosabban, minél hatékonyabban tudjanak együttműködni, hogy az összefogást követendő példaként állítsuk mindenki elé. Fontos számunkra, hogy ítélkezés nélkül elfogadjuk mindenki döntését, és minden lehetséges segítséget megadjunk azon az úton, amelyen elindult.

Mire gyűjt:

Óvd, aki szívednek a legkedvesebb! Amikor megfogan a kisbaba, a vizsgálat során általában az első kérdés, amit az orvosnak szegeznek a kismamák: “Ugye, egészséges?” Félelem és aggódás tölti el őket, hiszen a kicsinek a lehető legjobbat szeretnék. Ilyenkor kincset ér egy olyan szervezet, akik tapasztalatukkal és szakértelmükkel segíteni tudnak a kismamáknak. Minden vizsgálat fontos, ám a genetikai különösen! Miért? A kismamáknak információkra van szükségük, egy bizalmasra, aki megfogja a kezüket és átsegíti őket az akadályokon. Olyan támogatóra, aki hiteles, a téma nagy szakértője, mint amilyen a Babagenetika Egyesület. Küldetésünk ugyanis, hogy teljes körű tájékoztatást adjunk a genetikai vizsgálatokról országszerte, előadások keretében. Jól tudjuk, a szülők számára a legfontosabb az, akit a szíve alatt hord. Előfordulhat, hogy valamilyen rendellenességet gyanítanak az orvosok, ilyenkor további szűrővizsgálatok szükségesek. Mi, a Babagenetika Egyesület tisztában vagyunk azzal, hogy ilyen esetben mi a következő lépés, milyen további szűrővizsgálatok elvégzésével érhető el a legmegbízhatóbb eredmény, amennyiben a szülők szeretnék tudni azt. Sokféleképpen tudunk segíteni, ám a leginkább akkor, ha felvilágosító előadásainkat rendszeresen megtarthatjuk és támogathatjuk azokat a kismamákat, akinek további vizsgálatokra van szükségük ahhoz, hogy megnyugtató választ kapjanak, azonban anyagilag nem engedhetik meg maguknak ezeket a szűréseket. Ha nekünk adományoz, folytathatjuk előadás sorozatunkat, felvilágosító munkánkat, a rászoruló kismamák vizsgálataihoz pedig hozzá tudunk járulni.

Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Óvd, aki szívednek a legkedvesebb!

Babagenetika Egyesület

Segíts, hogy folytathassuk előadássorozatunkat és hozzájárulhassunk a rászoruló kismamák vizsgálataihoz. A lehetőség a Te kezedben van!

106% 329.660 Ft összegyűlt
310.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.