B.Á.R.T.F.A. BELŐLÜNK, ÁLTALUNK, RÓLUNK, TANULÓ FIATALOK ALAPÍTVÁNY

7627 PÉCS SZENT BERTALAN U. 1

Alapítványunk célja a hátrányos helyzetű, tanulási és egyéb problémával küzdő tanulók esélyteremtése a minőségi oktatás tárgyi és környezeti feltételeinek megteremtésével. Együttműködés erősítése intézményekkel, szervezetekkel a gyermekek sikeres életpályájának megalapozásához.

Adószám:
18332988-1-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
B.Á.R.T.F.A. BELŐLÜNK, ÁLTALUNK, RÓLUNK, TANULÓ FIATALOK ALAPÍTVÁNY

Szervezet adószáma:
18332988-1-02

Honlap:
http://bartfa.sulinet.hu/?page_id=490

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Bártfa-Utcai-Általános-Iskola-132951843449009/?fref=ts

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
50300116-15100481

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36-20-6169600

A szervezet címe:
7627 Pécs Szent Bertalan utca 1.

Tevékenységi kör:
Alapfokú oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Alapítványunk közel 250 többségében hátrányos helyzetű, tanulási problémával küzdő gyermek minőségi oktatását, szabadidős tevékenységét támogatja a megvalósításhoz szükséges eszközökkel. Fontos feladatunk a gyermekközpontú oktatási programok- Kreatív Partnerség, Lépésről lépésre program - megvalósításához szükséges esztétikus, tanulóbarát, tanulást erősítő iskolai környezet megteremtése. Évközi és nyári kirándulások, balatoni táborozások költségeinek támogatása. Tehetséges tanulók részvételének ösztönzése tanulmányi versenyeken, művészeti oktatásban tandíj hozzájárulással. A tehetséggondozó szakkörök valamint a képességfejlesztéshez szükséges eszközök beszerzésével támogattuk a tanulók eredményességét. Az iskola és a család együttműködését erősítő közösségi programok, családi nap, sportmaraton, szülők-nevelők bálja szervezetünk hagyományosan sikeres rendezvényei. Szervezetünk a tanulók különböző területeken elért eredményességét könyvvel, kupával a „Jó tanuló-jó sportoló” éremmel jutalmazza.Az elmúlt évek során szervezetünk sikeresen pályázott 50 gyermek számára nyári idegen nyelvi tábor szervezésére,megtartására. Azóta minden nyáron megismételjük, melyre évről évre több a résztvevő. Közösséget erősítő programjainkból a legsikeresebb az iskolaszépítő akció, melyben szülők- gyerekek, pedagógusok önkéntes munkája szépítette meg az iskola belső és külső környezetét. A gesztenyegyűjtési akció során gyűjtött 5,2 tonna gesztenye igazi összefogás volt az intézmény minden tagjától. A bevételből a tanulókat jutalmaztuk, eszközöket vásároltunk. A Bártfa Művészeti Fesztivál programjai megismertetik tanulókat a különböző művészeti ágakkal, neves művészekkel. Kiállítás és bemutató zárja a programot, ahol a szülők is részesei lehetnek a gyerekek alkotó tevékenységének.

Mire gyűjt:

A „mi iskolánk” egyedülálló oktatási módszerekkel igyekszik gondolkodásra nevelni a felnövekvő nemzedéket. Fejlesztés alatt van egy komplex program, amely a művészet, a kultúra és a kreatív szemlélet egységét valósítja meg a foglalkozásokon. Ennek fontos része a korszerű oktatási eszközök léte, melyek serkentik tanulóinkat az ismeretszerzésre, valamint informatikai tudásukat is megalapozzák. A számítógép, az interaktív táblák használatával kitárul a világ előttük. Ezt a színes világot most sajnos kevésbé tudjuk biztosítani, mert 2014 novemberében betöréses lopás történt, és elvitték számítógépeinket és a projektorokat.

Szeretnénk ezeket pótolni, hogy a gyerekek a mai kor követelményeinek megfelelő környezetben tölthessék a mindennapjaikat és hátrányaik csökkejenek a program segítségével.

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Játszva tanulni!

B.Á.R.T.F.A. BELŐLÜNK, ÁLTALUNK, RÓLUNK, TANULÓ FIATALOK ALAPÍTVÁNY

100% 471.794 Ft összegyűlt
471.794 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Játszva tanulni!

B.Á.R.T.F.A. BELŐLÜNK, ÁLTALUNK, RÓLUNK, TANULÓ FIATALOK ALAPÍTVÁNY

39% 471.794 Ft összegyűlt
1.200.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.