Az Élet Gurul Tovább Alapítvány

Bármit is hoz a sors, az élet gurul tovább

Legfőbb célunk a kerekesszékesek életminőségének emelése sportolói pályafutásuk támogatásával, társkeresési esélyeik növelésével, és új munkahelyek teremtésével. Fontos küldetésünk, továbbá hogy hatékony kommunikációval feléjük irányítsuk a társadalom figyelmét.

Adószám:
18650215-1-05

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Az Élet Gurul Tovább Alapítvány

Szervezet adószáma:
18650215-1-05

Honlap:
http://www.azeletgurultovabb.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/azeletgurultovabb

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11734035-20013066

A szervezet telefonszáma:
+36709462427

A szervezet címe:
3974 Ricse, Zrínyi Ilona u. 24.

Tevékenységi kör:
Sportélet támogatása

Tevékenység leírása:
Az Élet Gurul Tovább Alapítványnál hisszük, attól hogy valaki kerekesszékben ül, még teljes életet élhet, igaz szerelemre találhat, és motiváció vagy életcél lehet a sportolás, akár amatőr, akár profi szinten űzi azt. Mivel alapítványunkat nemrég indítottuk útjára, az anyagi lehetőségeink (egyelőre) korlátozottak, a lelkesedésünk, és az újabbnál újabb ötleteink, azonban visznek előre, egyre közelebb a kitűzött céljainkhoz. Induló alapítványként legfőbb tevékenységünk az ötleteink részletes kidolgozásán túl, a forrásteremtés, támogatók, keresése és pályázati anyagaink összeállítása. A következő két évben szeretnénk elindítani a profi és amatőr kerekesszékes sportolókat támogató mentorprogramunkat, megrendezni az 1. Magyar Jótékonysági Rock(i) Fesztivált, és létrehozni két társadalmi célú vállalkozást, melyek profitját az alapítvány működésére és újabb programjainak megvalósítására fordítanánk. Ahhoz, hogy a terveink valóra váljanak, szükségünk van, olyan társadalmi felelősségvállalásban élenjáró cégekre, akik hisznek bennünk és hosszútávon támogatják a törekvéseinket.Az, hogy alapítványunk létrejött nagyban köszönhető a KerekesSzerelem oldalnak. Miközben azt az oldalt fejlesztettük egyre jobban beleláttunk a kerekesszékesek mindennapjaiba és ismertünk meg fantasztikus embereket. De mindamellett, hogy teszik a dolgukat, azt vettük észre, hogy sokan választják a sportolói pályafutást életcélként. Úgy gondoljuk, ha még több támogatást kapnának, sokkal jobban fel tudnának készülni egy-egy versenyre és még jobb eredményeket érnének el. A másik célunk, amiért lényegében a KerekesSzerelem elindult, egy társ, barát, szerelem megtalálása az egyik legfontosabb dolog és öröm az életben. Mindezeket felismerve döntöttünk úgy, hogy belevágunk és létrehozzuk az alapítványt. Reméljük, minél több emberhez jut majd el a létezésünk és a célunk üzenete. Nagyon bízunk abban, hogy sokan mellénk állnak és segítenek elérni mindazt, amiért létrejöttünk! Mert bármit is hoz az sors és bárhogyan is lesz, az élet gurul tovább…

Mire gyűjt:

Mentorprogramunkban olyan sportolókat támogatunk, akik már az első megmozdulásukkal bizonyították, hogy tehetségük megkérdőjelezhetetlen. Ezzel szemben viszont anyagi hátterük annál szűkösebb. Mi szeretnénk bizalmat szavazni nekik, hogy bizonyítani tudjanak. 9 hónapon keresztül kísérjük végig az útjukat, mely idő alatt nem csak anyagi támogatást biztosítunk számukra, hanem olyan mentorokat kapnak maguk mellé, akik nem csak szakmailag hanem a lelki megpróbáltatásoknál is tudnak segíteni. A szeptemberben induló első programban 3 kiváló sportoló mondott igent a mentor szerepre, akik egyenként 2-2 mentoráltat segítenek végig májusig.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.