AUT-INFO Autizmussal élő gyermekekért és családjaikért Alapítvány


Autizmussal élõ gyermekek és családjaik segítése, életminõségük javítása.A szülõk szerezzenek speciális ismereteket, és kapjanak hasznosítható gyakorlati tanácsokat az autizmus spektrumzavarokból eredõ problémák megértéséhez, kezeléséhez. Az autizmussal élõkkel találkozó intézmények (különösen oktatási intézmények, egészségügyi intézmények, hivatalok) rendelkezzenek alapvetõ ismeretekkel az autizmus spektrumzavarokról, hogy felkészülten, speciális szükségleteiknek megfelelõ ellátásban, bánásmódban részesíthessék az autizmussal élõket.Jász-nagykun-Szolnok megyében az autizmussal élõk szakszerû, színvonaas, autizmus-specifikus ellátásának megteremtése, annak érdekében, hogy képességeik határai között önálló, független, méltóságteljes életet élhessenek.

Adószám:
18842243-1-16

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
AUT-INFO Autizmussal élő gyermekekért és családjaikért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18842243-1-16

Honlap:
http://aut-info.net

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11745080-20010001

A szervezet telefonszáma:
06205895763

A szervezet címe:
5310 Kisújszállás, Marjalaki út 19.

Tevékenységi kör:
Egészségkárosultak egyéb és általános támogatása


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.