Atlasz Sportegyesület

Nálunk a sport is színesebb!

A közhasznú egyesület célja, hogy a LMBT férfiak és nõk sportolását, tömegsport rendezvényeit biztosítsa, szervezett keretet adjon, egyéni vagy csapatjátékokban, sportágakban hazai vagy nemzetközi versenyen való részvételre felkészítsen, és annak feltételeit szervezett keretek között biztosítsa.

Adószám:
18183722-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Atlasz Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
Atlasz

Szervezet adószáma:
18183722-1-43

Honlap:
http://www.atlaszsport.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/atlaszsport

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCf-8Sjbc8kcfo9kT62cOg9A

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
12010532-01445130-00100003

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-20-9505820

A szervezet címe:
1111 Budapest, Budafoki út 22. III. emelet 16/B.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:

A heti rendszerességű sportedzések (mind a kilenc szakosztályunknál) mellett évente kétszer vidéki vagy külföldi városokban edzőtáborokat szervezünk (kb. 50 fő részvételével), nyílt napokat tartunk, háziversenyeket rendezünk és évente egyszer az Atlasz Sportnap keretében bárki kipróbálhatja szakosztályaink, illetve egyéb sportok edzéseit. Taglétszámunk meghaladja a 100 főt, a korábbi hét szakosztály (úszás, fallabda, tollaslabda, futás, fitness, gyaloglás, kerékpározás) mellett a Labrisz Egyesület csajfoci csapata és a qLit ping-pong szakosztálya is gazdagítja repertoárunkat, valamint a Charme azonos nemű táncórái is elérhetőek.

Mire gyűjt:

Nagyon fontos számunkra, hogy olyan baráti és elfogadó légkört teremtsünk, ahol minden az LMBTQ és akár a többségi társaalomhoz tartozó férfi vagy nő jól érezheti magát, ahol első a sport és a közösség, ahol bárki felvállalhatja magát - legyen szó bármely kisebbségről!

Jelen kampányunkban a 15. Atlasz Sportnap lebonyolításához szükséges BME Sportcentrum bérleti díjára gyűjtünk.

Jogállás:
Közhasznú

Sport
Közösségi
adománygyűjtés

15. Atlasz Sportnap

Atlasz

Az egyetlen hazai, még ma is működő Atlasz LMBTQ sportegyesület minden évben megrendezi sportnapját. A sportközpont egész napos bérleti díjára gyűjtünk; csatlakozz közösségünkhöz, támogasd Te is a sportnapot!

100% 252.000 Ft összegyűlt
250.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.