Árvácska Állatbarát Egyesület

Fogadj örökbe egy társat!

Az Árvácska Állatbarát Egyesület fő céljának tekinti lakóinak örökbeadását olyan felelős gazdához,akinél gondoskodást és szeretetet kapnak egész hátralevő életükben. Amíg ez nem történik meg lehetőségeinkhez mérten igyekszünk biztosítani számukra a lehető legideálisabb körülményeket és odafigyelést.

Adószám:
18680755-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Árvácska Állatbarát Egyesület

Szervezet rövid neve:
Árvácska Állatbarát Egyesület

Szervezet adószáma:
18680755-1-13

Honlap:
http://arvacskak.eu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/gyomroiarvacskak?ref=bookmark

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/watch?v=RTyFnnxbcnA&feature=youtu.be&hd=1

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
65100084-10087921-00000000

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 30 4479373

A szervezet címe:
2230 Gyömrő, Bimbó u. 73.sz.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:
Az Árvácska Állatbarát Egyesület 1998-ban alakult, fő célja a kidobott, cserbenhagyott állatok megsegítése.Az Állatotthon fenntartását az egyesület vezetője, Maszló Zsuzsa eleinte a saját jövedelméből és állatbarátok adományából oldotta meg. Napjainkban az Állatotthon adományokból, felajánlásokból és persze adó 1%-okból befolyt összegből tartja fent magát,fix havi bevétele nincs.A 110 fő körül mozgó eblétszámnak a Farkasdi út 1. szám alatt található 1 hektáros telek ad helyet,ahol a körülményeink sajnos nem a legjobbak, ezért még a legkisebb támogatásnak is nagyon örülünk! Nem csak tárgy- illetve pénzbeli adományokkal tudtok segíteni : hétvégente szeretettel látjuk az olyan lelkes segítőket,akik kétkezi munkájukkal, esetleg sétáltatással tudnak hozzájárulni az egyesület eredményesebb működéséhez,kutyáink jó közérzetének biztosításához.Az állatok befogadása és ellátása, gazdához juttatása mellett feladatunknak tekintjük a jelen és jövő generációinak felelős állattartásra való nevelését, így örömmel fogadunk iskolás csoportokat. Az elmúlt években több iskolai rendezvényen is részt vettünk, ahol a felelős állattartásról tartottunk interaktív előadást egészséges illetve értelmi fogyatékos gyermekeknek, minden előadásra, foglalkozásra a menhelyen élő kutyákat vittünk magunkkal, szemléltetve, hogy kellő odafigyeléssel remek társ válhat minden állatból. A gyermekek érdeklődőek voltak, rengeteg kérdést tettek fel és többségük már évek óta rendszeresen ellátogat állatotthonunkba családjával. Az elmúlt időszakban a Vodafone, a Novartis, több környékbeli általános iskola, a Power Shield Kft. tartott otthonunkban csapatépítő tréninget, melynek keretében önkéntes munkával segítettek az állatotthon körüli teendőkben. A 2013-as évben elnyertük Az Év közösségi kezdeményezése díjat. A program keretében demenciában szenvedő idős embereket látogattunk meg menhelyi kutyákkal és alkalmanként 1-2 órás simogató délutánt tartottunk.

Mire gyűjt:

-A hívásokból befolyt összeget orvosi- és működési költségekre fordítjuk
-Belevágtunk Kutyafuttatónk kialakításába: a földmunka már befejeződött, a lekerítés még hátra van. Aki egy betonoszlop árával (2000 Ft) támogatná a futtatót az most "beírhatja magát az otthon történetébe": nevét feltüntetjük az általa vásárolt oszlopon.
-Kenneljeink nagy része javításra szorul
-Iroda- és raktárhelyiségünk szigetelése is befejezésre vár, illetve ezen a helyiségen belül tervezzük a lábadozó kialakítását is, ahol beteg kutyusaink nyugodtan, biztonságban  pihenhetnének felépülésükig.
-Hétről-hétre sokan látogatnak ki hozzánk sétáltatni, látogatóink számára szeretnénk létrehozni egy mosdót.

Jogállás:
Közhasznú

Zöld
Közösségi
adománygyűjtés

Befűtünk a kutya hidegnek!

Árvácska Állatbarát Egyesület

104% 104.000 Ft összegyűlt
100.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.