ARC Művészeti Szolgáltató Nonprofit Kft.

KLÍMARIADÓ! - 19. ARC közérzeti kiállítás

Célunk, hogy idén is úgy rendezzük meg az ARC közérzeti kiállítást – terveink szerint szeptember végétől kezdődően –, hogy a rendezvény befejezése után ne legyen majd anyagi hiányunk és ki tudjunk fizetni minden alvállalkozót és munkatársat. Idén olyan pályázatot hirdettünk, ill. olyan kiállítást rendezünk melynek a központi témája a klímaválság. Ez az igen összetett jelenség nemcsak Budapestet, Magyarországot, de az egész világot érintő probléma halmaz. Elsősorban ezt a témakört érintően adtunk szabad, vizuális véleménynyilvánítási lehetőséget azon tudatos állampolgárok számára, akik szeretnek közérthetően, vizuális eszközökkel megnyilvánulni köztéren. Azok számára pedig, akik szeretnek aktuális, nagy méretű képeket nézegetni, kulturális élményként megélni és befogadni, a kiállítás Budapest egyik jól megközelíthető közterén, ingyenesen tekinthető majd meg szeptember végétől.

Adószám:
12576403-2-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
ARC Művészeti Szolgáltató Nonprofit Kft.

Szervezet rövid neve:
ARC Nonprofit Kft.

Szervezet adószáma:
12576403-2-41

Honlap:
https://arcmagazin.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/ArcMagazin/?ref=bookmarks

Youtube oldal:
https://youtu.be/z_COEZFppuQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200010-10073090-________

A szervezet telefonszáma:
+36 304649684

A szervezet címe:
1013 Budapest 1., Attila út 41 2.em

Tevékenységi kör:
Egyéb mûvészeti tevékenység

Tevékenység leírása:

Az ARC azzal a céllal alakult 1999-ben, hogy évente megrendezze a hazai köztéri képkulturát kritikus szemmel figyelő és annak alternatívákat mutató ARC pályázatot és kiállítást. Ez az évek alatt – elsősorban a pályázók és kiállításlátogatók által – folyamatosan átalakult és mára a pályázatot megelőző időszak fontos közéleti és kreatív keresztmetszetét vázolja fel köztéren. A kezdetektől fogva különlegesnek mondhatja magát a rendezvény a tekintetben, hogy a pályázók körét semmilyen szempont alapján nem szűkíti le. Ugyanakkor látogatói spektrumát sem szegmentálja: köztéren, napi 24 órás nyitva tartással, ingyenesen, bárki számára látogatható. Az ARC mára Magyarország egyik legismertebb, független és nagy szabadságfokkal megvalósuló képkulturális eseménye. A plakátkiállításon kívül Gyerek ARC pályázat és kiállítást is szervez, valamint több kulturális vonatkozású projektben is részt vesz, többek között civilszervezetekkel együttműködve.

Mire gyűjt:

Idén az ARC kiállítás költségvetéséből hiányzik még másfél millió forint. Ekkora hiánnyal a kiállítást nem lehet nyugodtan megrendezni. De nem adjuk fel: bízunk benned is, bízunk abban a kb. 150 ezer látogatóban is, aki minden évben ősszel ellátogat a kiállításra. Kérünk Téged, hogy gondold végig: van-e 1000, 5000, esetleg 10.000 forintod arra, hogy az idei, Klímariadó! - 19. ARC közérzeti kiállítás is ugyanolyan klassz legyen, mint az eddigi 18. Már 1000 forint is sokat jelent! Támogasd az ARC-ot, hogy idén is legyen egy jó kiállítás mindannyiunknak! A legkisebb adományt is hálásan köszönjük!

Egyéb
Közösségi
adománygyűjtés

Legyél Te is ARCOSTÁRSUNK!

ARC Nonprofit Kft.

A Te segítségedre is szükségünk van! Támogasd, hogy a KLÍMARIADÓ! 19. ARC közérzeti kiállítás megvalósuljon. Támogasd Te is Magyarország egyetlen óriásplakát pályázatát és kiállítását!

25% 256.500 Ft összegyűlt
1.000.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.