Áramlat Alapítvány

Tájékozódj, gyere el, támogass - KecsUp estek

Az alapítvány támogatja a társadalmi igazságosság, az átláthatóság, a demokratikus értékek és a fenntartható fejlődés érvényesülését; - támogatja Kecskemét és környékén élő polgárok aktív részvételén alapuló, a településeik fejlődését elősegítő közélet fejlesztését, álláspontjuk és véleményük megjelenítését; - támogatja a tájékoztató és a tényfeltáró újságírást, azok eszköztárával elősegíti a közügyekben való tisztánlátást, elősegíti közérdekű, közérdekből nyilvános vagy egyéb okból bárki számára megismerhető adatok hozzáférését; - tevékenységének eredményeit az általa kiadott nyomtatott és az elektronikus sajtó, internet, továbbá egyéb kiadványok (könyvek, tanulmányok, szóróanyagok stb.) útján nyilvánosságra hozza, arról ismeretterjesztő előadásokat, fórumokat szervez; - együttműködik az átláthatósággal és a demokratikus értékekkel összefüggő tevékenységet folytató magyar és nemzetközi nyomtatott és elektronikus sajtóval, civil és más szervezetekkel, a részükre átadja a tevékenységével összefüggő tapasztalatokat, - céljának elősegítése érdekében tudományos elemzéseket, közvélemény-kutatásokat, oktatást, tehetséggondozást, táboroztatást gyakornoki programot, közösségszervezést, ismeretterjesztést, rendezvényeket, konferenciákat, vitaköröket szervez és támogat; - céljának elősegítése érdekében pályázatokat ír ki, ösztöndíjat biztosít, támogatja a pályázatokon történő részvételt.

Adószám:
19235743-1-03

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Áramlat Alapítvány

Szervezet rövid neve:
KecsUP

Szervezet adószáma:
19235743-1-03

Honlap:
http://www.kecsu.hu

Facebook oldal:
http://facebook.com/kecsuphirek

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCdPrw8kMphGFLuAgdABNjgw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000110-65750012

A szervezet telefonszáma:
+36 205119210

A szervezet címe:
6000 Kecskemét, Kőrösihegy tanya 200.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Az alapítvány jelenlegi fő feladata a KecsUP online portál kiadói feladatainak ellátása, a működéshez szükséges források, a stabil szervezeti és jogi háttér biztosítása.

Mire gyűjt:
Minden nap azon dolgozunk, hogy eljuttassuk hozzátok azokat a történeteket, amelyek a kecskemétiek számára fontosak, úgy, hogy közben megkérdezzük a másik oldalt is. Közösen alakítjuk azt a teret, ahol megbeszéljük a közös kihívásokat. Közösen, nyíltan és közérthetően beszélünk arról, ami mindannyiunknak fontos. Veletek beszélgetve térképezzük fel a lehetőségeket és a megoldásokat, amelyek jobbá teszik a mindennapjainkat. Ennek fontos csatornája a KecsUP estek, ahol kilépünk az online térből és valódi közösségi élményt nyújtunk. Ahhoz, hogy ezt még jobban meg tudjuk valósítani, szükséges a rendezvények műszaki hátterét beszereznünk: - mikrofon, hogy az előadók és a közönség hangját kihangosítsuk - keverő és erősítőpult, hogy az élő beszélgetést online csatornákra is továbbítani tudjuk - és hangfalak, hogy ami bejön a hangotok tényleg mindenkihez eljusson! Tegyük jobbá a mindennapokat: tájékozódj, gyere el, támogass!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.