Ápolás Extra Egyesület


Célunk, hogy a minőségi időskor elérhető legyen mindenki számára. Nagy hangsúlyt fektetünk a demenciában szenvedő betegek ellátásában, mindennapi problémák leküzdésében. Rendszeresen kampányokat szervezünk, hogy minél nagyon figyelmet szegezzünk erre a láthatatlan betegségre!

Adószám:
18652004-1-06

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Ápolás Extra Egyesület

Szervezet rövid neve:
Ápolás Extra

Szervezet adószáma:
18652004-1-06

Honlap:
https://apolasextra.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/apolasextra/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11735005-26054638-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 62998401

A szervezet címe:
6766 Dóc, Erdősor utca 7.

Tevékenységi kör:
Intézményes gyermek- és ifjúságvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Egyesületünk főként az idős emberek megsegítésére, gondozására és ápolására hivatott. A társadalmi kirekesztettség csökkenése érdekében képzéseket, integrációs programokat és napokat tartunk. Segítjük a mélyen hátrányos helyzetű emberek életének koordinálását és hiszünk benne, hogy a folyamatos edukációval adjuk a legtöbbet a számukra. Elengedhetetlen, hogy felhívjuk a figyelmet a Demenciára! Hivatásunk, hogy decens betegek számára olyan környezetet hozzunk létre, mely pozitív hatással van mindennapi életükre. Folyamatosan fejlesztjük magunkat, kutatjuk a demencia és figyelemmel kísérjük beteg embertársaink életét, hogy ezekből tanulva tökéletesíthessük rendszerünket. Fontos megosztani, hogy szeretnénk egy új, európai szintű idősellátási módszertant felállítani, tanítani és alkalmazni Magyarországon.

Mire gyűjt:
Ami jobbá teheti az idősellátást. Főként betegemelő gépekre, amelyek már a nyugati ellátórendszerek szerves részét képezni. Programok, amelyekre bevonhatjuk a társadalmunk bármely korosztályát, hogy az időskori generációs szakadékot betemessük, és megtaníthassuk a tiszteletet a fiatalabb generáció számára. Felismerést nyerjen a fiatal generáció, hogy milyen problémákkal, betegségekkel küzdhet egy idős ember. Megtaníthassuk a segítségnyújtást, amelyet emberi kötelességünk, hogy átadjunk egymásnak. Elengedhetetlen, hogy közösséget szervezzünk és épísünk generációk között. Rendszeres nyiltnapok és módszertani gyakorlatok, hogy bőviteni tudjuk ellátási kapacitásunkat és a lakosság számára minél inkább elérhetőbbé váljon az általunk megálmodott új generációs ápolás. Folyamatos képzések szervezése, hogy az ápolási szakma szinvonalát növeljük, főként a betegközpontú ellátás felé. Célunk, hogy az ápoló munka szépségét és elimerését növeljük és bemutassuk, hogy az egyik legfontosabb és becsülendő hivatás az amikor más emberek mindenapi életének segítése a feladatunk.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.