Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat

VÉDD Magad! Kérdezz! Nem elriasztani! Felvilágosítani! Egészség. Felelősség. Megelőzés. Szolgálat.

Anonim és ingyenes HIV/AIDS szûrés, illetve felvilágosítás nyújtása személyesen és telefonon, felvilágosító elõadások tartása. A HIV-AIDS, Hepatitis fertőzések továbbfertőzésének megelőzése– szűréssel- felvilágosítással és eltereléssel. Honlap: http://www.anonimaids.hu

Adószám:
18035856-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív kampánya! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat

Szervezet rövid neve:
AATSZ

Szervezet adószáma:
18035856-1-43

Honlap:
http://www.anonimaids.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/rendelo.karolina

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/user/THEAATSZ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10102086-01212602-00000004

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-1-466-9283

A szervezet címe:
1113 Budapest, Karolina út 35/b.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Tevékenység leírása:
HIV szűrés és tanácsadás, Tűcsere biztosítása, szenvedélybetegek alacsonyküszöbű ellátásának keretén belül, gyorstesztek alkalmazása és HIV szűrés biztosítása szórakozóhelyeken. Érdekképviselet és releváns adatok biztosítása a Nemzeti HIV/AIDS Munkacsoport tagjaként, kutatásokban való részvétel. Az Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat működéséhez elengedhetetlen az Ön adójának, felajánlható 1%-a. Az AATSZ az egyetlen, jelenleg is folyamatosan működő, önkéntességen alapuló, alacsonyküszöbű, és teljes anonimitást biztosító tanácsadó és szűrő szervezet. Az Anonym AIDS Tanácsadó Szolgálat az egyetlen civil, közhasznú szervezet, mely a hét 5 munkanapján teljes anonimitást biztosító HIV szűrést, személyes és telefonos tanácsadást végez, már több mint 25 éve!

Mire gyűjt:

A szervezet a felajánlott összeget HIV tesztek vásárlására, valamint ezek laboratóriumi költségeire fordítja. Alapvető koncepciónk, hogy tevékenységünket szakképzett önkéntesek segítségével egészítsük ki, ezért az önkéntesek tevékenységével kapcsolatos ellátások kiegészítésére fordítjuk.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.