Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Angyalszív Egyesület

Segíts, hogy segíthessünk.

Az Angyalszív Egyesület céljai Az Egyesület célja minden olyan tevékenység kezdeményezése, elősegítése, támogatása, amely a hátrányos helyzetű lakosság, hátrányos egyének szociális, kulturális, egészségmegőrző támogatását tekinti céljának. Ennek keretében az Egyesület elsődleges céljai: -hátrányos helyzetű gyermekek és családok megsegítése, életkörülményeik javítása, -foglalkozások szervezése, -gyermekek készségfejlesztése, -közös sport és szabadidős tevékenység óvodáskorú gyermekekkel, - gyermek és ifjúságvédelem, -hagyományőrző csoportok szervezése működtetése, Az Egyesület céljainak megvalósítása érdekében együttműködik minden olyan hazai és nemzetközi állami, társadalmi és gazdálkodó szervezettel, más társaságokkal és szövetségekkel, amelyek segítik az Egyesület eredményes működését és céljainak megvalósítását. E célokat közhasznú tevékenységként, nyereség-és vagyonszerzési cél nélkül, közhasznú egyesület formájában végzi. A fentiekben meghatározott célokat pályázatokból, támogatásokból és a befizetett tagdíjakból kívánja elérni.

Adószám:
19371209-1-09

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Angyalszív Egyesület

Szervezet adószáma:
19371209-1-09

Honlap:
http://angyalszivegyesulet.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/people/Angyalsz%C3%ADv-Egyes%C3%BClet/61553843300254/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000124-56440000

A szervezet telefonszáma:
+36 707729832

A szervezet címe:
4200 Hajdúszoboszló, Koch Róbert utca 18.

Tevékenységi kör:
Közhasznú kulturális tevékenység (kht)

Mire gyűjt:
-hátrányos helyzetű családok felkutatása, megsegítése, -kulturális és hagyományszervező rendezvények, foglalkozások, ismeretterjesztő előadások szervezése, -a természeti, tárgyi és mentális környezet védelme és ápolása érdekében akciók szervezése, -oktatás és oktatásszervezés.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.