Amrita OBK Egyesület


Elősegíteni a szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok továbbtanulását. Az érettségi megszerzése a kitűzött cél. A délutáni foglakozásokon segítünk (matemetika, magyar-nyelv és irodalom, angol, német, olasz, beás nyelv,történelem, fizika, kémia tárgyakból stb...) Az egyesület tanoda jelleggel működik, képzett tanárkkol és egyetemista fiatalok együttes munkájával. Szeretnénk elősegíteni, hogy minnél több fiatal tanuljon érettségit adó középiskolában, majd egyetemre kerüljön. Havi jelleggel klubokat tartunk, ahol 7-8. osztályos és már középiskolás ill. egyetemista átadhatják egymásnak tapasztalataikat. Az egyesület non-profit működtetésű. Sok szeretettel várunk érdeklödőt rendezvényeinkre.

Adószám:
18304220-1-02

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Amrita OBK Egyesület

Szervezet adószáma:
18304220-1-02

Honlap:
http://www.amrita.axelero.net

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
0672214-282

A szervezet címe:
7623 Pécs, Szabadság utca 19.

Tevékenységi kör:
Szabadidõs és rétegszervezetek, klubok

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.