Amigos a gyerekekért Alapítvány

Barátokkal barátként a gyerekekért

Mi egy egyetemistákból álló csapat vagyunk és célunk, hogy súlyosan beteg gyerekeket motiváljunk a gyógyulásra személyes példánkon és egy hasznos eszközön, a nyelvtanuláson keresztül.

Adószám:
18758227-1-19

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Amigos a gyerekekért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18758227-1-19

Honlap:
http://www.amigosagyerekekert.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/amigosagyerekekert

Youtube oldal:
https://youtu.be/lQ7-JvNNdkA

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10404089-50526787-78761016

A szervezet telefonszáma:
+36309030922

A szervezet címe:
8200 Veszprém, Gyöngyvirág u. 14/F

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Jelenleg Budapesten 5 és Szegeden 1 kórházban motiváljuk a gyerekeket a gyógyulásra heti rendszerességgel. Az angol és német nyelv tanítása, korrepetálása mellett célunk, hogy megismertessük a gyerekekkel a nyelvek hasznosságát és szeretetét. Így spanyolul, olaszul, franciául, vietnámiul, norvégul, észtül, oroszul és jelnyelven is tanulhatnak a gyerekek az Amigókkal, vagyis az egyetemista önkéntesekkel. Mindezt a játék és szórakozás egészíti ki, hiszen az alapvető cél az, hogy előremutatóan és hasznosan töltsük el a közös időt, színt vigyünk a hosszas kórházi ápolásra szoruló gyerekek életébe.Az elmúlt 3 és fél évben a 10 fős csapat 80 fős nagy csapatra bővült. A kezdeti egy klinika helyett ma már két városban, összesen 6 klinikán foglalkozunk a gyerekekkel nap, mint nap. Az utóbbi évek alatt már több mint 2000 alkalommal csaltunk mosolyt a gyerekek arcára. Célunk, hogy egy napon minden helyen ott legyünk ahol szükség van ránk és hogy minden beteg gyerek mellett legyen Amigo!

Mire gyűjt:

Csapatunk működése különleges.

A legfőbb érték az Amigo, az önkéntes, aki motiválja és tanítja a gyereket. Ahhoz, hogy ezek a foglalkozások hasznosan és jókedvvel teljenek, 3 dologra van szükségünk:

1. A gyerekeknek eszközök, amik segítségével tanulhatunk, játszhatunk: füzet, nyomtatott tananyag, toll, színesceruza, társasjáték, kártya, kézműves anyagok.

2. A csapatnak biztosítanunk kell az együtt tölthető időt. A szervezet működése a bizalomra épül így fontos, hogy az Amigók ne csak ismerjék egymást, hanem barátok legyenek. Ezt közös estekkel, biciklitúrával, játékkal biztosítjuk.

3. A működésnek további költségei is vannak, melyek az általános adminisztratív költségeket jelentik, a könyvelési és banki díjakat, valamint az Alapítványban dolgozó Amigo-felelősök bérét, akik a szervezet működtetéséért munkálkodnak nap mint nap.

Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Legyen még egy városban Amigos-Tegyél Te is a gyerekekért!

Amigos a gyerekekért Alapítvány

Álmunk, hogy négy éven belül minden gyermekonkológiai központban ott lehessenek a zöld pulcsis Amigók. Segíts Te is minket, hogy 2019 tavaszától még egy városban motiválhassuk a gyerekeket a gyógyulásra.

149% 2.240.500 Ft összegyűlt
1.500.000 Ft-ból
Érdekel
Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

Tanuljunk együtt a beteg gyerekekért!

Amigos a gyerekekért Alapítvány

Az Amigók egész évben szorgosan tanulnak és játszanak a kórházban fekvő beteg gyerekekkel. Ahhoz azonban, hogy ezeket a legjobb tudásunk szerint tehessük, nekünk is tanulnunk kell.

105% 524.807 Ft összegyűlt
500.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.