Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapitvány


-Egészségügyi tevékenység: A Nyugat Magyarország-i Onkolóiai Központ mûködésének javításához szükséges mûszerpark fejlesztése, bõvítése.A minõségi betegellátás javítása, lehetõséget teremteni a legmodernebb vizsgáló berendezések, valamint a diagnosztikus és terápiás eszközök eléréséhez és használatához.-Szociális és rehabilitációs tevékenység: A leukémiás és daganatos gyermekek családjainak szociális segélyezése. Az onkológiai betegségben szenvedõ gyermekek mentálisés szomatikus rehabilitációjának biztosítássa (üdültetés, táboroztatás, kirándulások szervezése, jótékonysági rendezvényen való részvétel biztosítása)-Oktatási tevékenység:a, Az osztályon fekvõ tanköteles gyermekek iskolai szintû oktatása. Ehhez szükséges személyi és tárgyi feltétel megteremtése.b, Gyógyító személyzet, szakdolgozók továbbképzésének biztosítása.-Kutatási tevékenység: A gyermekonkológiai központ kutatásainak segítése.

Adószám:
18899180-1-18

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Közhasznú Alapitvány

Szervezet rövid neve:
Alpokalja Alapítvány

Szervezet adószáma:
18899180-1-18

Honlap:
http://www.alpokaljagyermekei.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11747006-20215309

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
70 371 75 29

A szervezet címe:
9700 Szombathely, Vörösvár u. 13.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.