Állatmenhely nyílt Alapítvány

Adományoddal életet menhetsz!

300 férőhelyes állatmenhelyünk folyamatos felújítása, egy olyan európai színvonalú állatotthon kialakítása, ahol a halálra ítélt kutyák életben maradnak és még gazdához nem kerülnek addig boldogan megfelelő körülmények között éljenek! Egy macskaotthon létrehozása.

Adószám:
18673649-2-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Állatmenhely nyílt Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Állatmenhely Nyílt Alapítvány Cegléd

Szervezet adószáma:
18673649-2-13

Honlap:
http://allatmenhelycegled.hu/

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/pages/%C3%81llatmenhely-Ny%C3%ADlt-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny-Cegl%C3%A9d/161191713891855

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10403129-50526853-81661008

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 205661536

A szervezet címe:
2700 Cegléd, 1622/7.hrsz.Gyepmesteri telep

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

1996-tól állatmenhely üzemeltetése, 2005-től a Ceglédi gyepmesteri telep  működtetését pályázaton elnyertük. Ezen kívül még Nyársapát és Kőröstetétlenen  ebrendészeti feladatokat látunk el. Havonta 30-60 db állat életét mentjük meg. Ezeknek a kutyáknak oltások, chipelés és ivartalanítás után gazdikat keresünk Magyarország- Németország, Ausztria és Svájcban.  A 3 évnél idősebb kutyát oltva, chipelve és ivartalanítva adjuk örökbe Magyarországon, amiért semmi féle térítést nem kérünk, csak hogy megfelelő körülményt biztosítsanak részükre és szeressék őket, ha bármi féle probléma adódik a tőlünk örökbe fogadott kutyát előzetes egyeztetés alapján vissza vesszük! 

Fontosnak tartjuk a szemléletformálást, ezért ennek érdekében minden alkalmat megragadunk! A menhely kapui nyitva állnak a gyerekek előtt. Minden nap jöhetnek sétáltatni, segíteni! Több iskolával van szerződésünk a közösségi szolgálat teljesítésére. A gyerekek szívesen járnak kutyát sétáltatni, így kutyáink is jól járnak, mert a sétán felül még sok szeretetet és simogatást is kapnak! A közmunka programban is részt veszünk, sok felnőtt dolgozza le a kötelező 30 napot menhelyünkön!

Fellépünk az állatkínzás ellen, a TV2 tények műsorában többször megjelentünk állatmentés címén! A kisebbségnél rendszeres ellenőrzést végzünk a Hatóságokkal és a Rendőrséggel közösen, egy év alatt 180 kutyát hoztunk el tőlük nem megfelelő tartás miatt!

Évente lakossági ivartalanítást hirdetünk meg. Az Állatok Világnapján Ingyenes oltás, chipelést és 14 nap után ingyenes ivartalanítást hirdettünk meg az elmúlt évben, amit csak sajnos 10 ember vett igénybe kutyáik részére!

A macskaházban 60 macskáról gondoskodunk !

Fontosnak tartanánk az állatvédelmi törvények módosítását és meglévők betartását, ill. betartatását, valamint a törvényt be nem tartókkal szemben komolyabb pénzbírság sok esetben börtönbüntetést kellene alkalmazni!

Az elmúlt évben 1000 állat életét mentettük meg!

 

 

Mire gyűjt:

 

Szeretnénk a földterületet /amit most bérlünk/ megvásárolni,  mert a 22 év alatt többször felvetette az Önkormányzat, hogy új helyre költöztessen, legútojára 2017-ben, amit nem szeretnénk mivel ez egy ideális terülelet a menhelynek és a kutyáknak egyaránt. Nyáron a nagy fák alatt hűsölhetnek kutyáink a 40  fokos melegben!  Jól megközelíthető és az út is megfelelő!

A macskaház, valamint a kutya kennelek felújítását szeretnénk folytatni ebben az évben is!

A kutyák - macskák ivartalanítására, hogy minden kutyát macskát ivartalanítva tudjunk örökbe adni, sőt a kölyök kutyákat ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, hogy vissza hozzák  ivartalanításra!

Az alapítvány saját állatorvost tudjon alkalmazni, aki minden nap kint tartózkodik a menhelyen, mivel ebrendészeti feladatokat látunk el és nagyon sok sérült beteg kutya kerül be és ezeket azonnali orvosi ellátásba tudjuk részesíteni!

A balesetes  lábtörött  kutyák gyógykezelését el tudjuk látni!

 

 

Jogállás:
Közhasznú

Egyéb
Bankkártyás
adománygyűjtés

Állatmenhely Nyílt Alapítvány

Állatmenhely Nyílt Alapítvány Cegléd

Feltöltés alatt!


Adománygyűjtés indult: 2017.11.17.
Összeg: 453.000 Ft
Támogatók száma: 57
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.