Állatmenhely Egyesület

Az élet és hozzá egy állat, ettől nagyobb ajándék nem is kell, azt hiszem.

Talált állatok gondozása, gyógyítása, ivartalaníttatása, örökbe adása. Menhely és lakóhely /liget/ létrehozása. Célirányosan szeretnénk az idős, egyedül álló emberek részére is és egy állattartásra is berendezett területet létrehozni.

Adószám:
18173118-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Állatmenhely Egyesület

Szervezet rövid neve:
Állatmenhely Egyesület

Szervezet adószáma:
18173118-1-42

Honlap:
http://www.allatmenhely.blogspot.com

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10700581-49397505-51100005

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 304954249

A szervezet címe:
1145 Budapest, Mexikói út 58/B.I.4.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:

Folyamatosan az arra rászoruló, gazda nélkül maradt állatokat mentjük, gyógyíttatjuk, ivartalaníttatjuk, aminek jelentőségét, fontosságát sehol nem ismerik el Sajnos több, mint tíz éve telephely nélkül kínlódunk, de így sem adjuk fel fentebb említett munkánkat. Kb. 300 cica ellátását kell megoldanunk segítség nélkül, de Szigethalmon egyik tagunk 15 kutyust is gondoz.. Az élelem megvétele és az állatorvosi költség kifizetése hatalmas teher számunkra, ezért mindenféle segítséget köszönettel fogadunk.. Nem dicsekedhetünk,. ugyanis pénz nélkül eredmény nem érhető el! Az állatok érdekében mindent megteszünk, de a hivatalok eleve ellenszenvvel viseltetnek az állatvédelem iránt. Az állatokkal együtt minket is állatoknak tekintenek és úgy is viselkednek velünk. Hiába kérünk segítséget, még 5 Ft-tal sem támogatnak. Képtelenek vagyunk a semmiből telephelyet előteremteni! A 1 %-ból befolyt támogatás folyamatosan csökken. Tavaly 416000,-Ft-ot kaptunk, az állatorvosi költségünk ettől több volt: 440000,-Ft. Tehát az 1 %-ból befolyt adomány még az állatorvosi költségünket sem fedezte. Tisztelettel kérjük Önöket arra, ha az 1 %-os átutalásra lehetőségük NYÍLIK, jusson eszükbe a sok kidobott, éhező, ellátatlan állat, akik szomorú sorsukról nem tehetnek. MI NEKIK AKARUNK SEGÍTENI!!!

Mire gyűjt:

Kitűzött céljainkból a legfontosabbat, a mentett állatokat tudjuk felmutatni. Eleve nincs egy autónk, hogy az állatokkal gazdikeresőbe menjünk. Szükségünk lenne biciklikre távolabb élő állatok etetéséhez. Célunk egy karantén létrehozása is beteg állatok ellátásához..

A pályázati pénzek, az elnyert összegek telephely vásárlására nem voltak elegendők, amit tudtunk az állatokra költöttük.

Minden lehetőséget megragadnánk egy megfelelő telephely létrehozására, működtetésére!!!

Elsősorban állateledelre, telephely, autó, biciklik vásárlására, valamint az állatok ellátására, kezelésére és karantén létrehozására gyűjtünk  akár pénz, akár természetes adomány /állateledel, állatgyógyszer, tisztítószer, stb./.formájában.

Adományukat szívből köszönik a rászoruló állatok!!!

.

Jogállás:
Közhasznú

Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Legyen ideiglenes otthona az otthontalanoknak!

Állatmenhely Egyesület

2019-ben a kapott területre még nem sikerült állat menhelyet kiépíteni. Az átutalt 1 % sajnos nagyon kevés volt egy menedék kialakításához. Kérjük gondoljon idén az otthontalan állatokra!


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
18173118-1-42
Érdekel
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Állatotthon létesítése

Állatmenhely Egyesület

A rengeteg hontalan állat miatt szükséges egy új állatotthon létesítése Budapesten, vagy környékén. Ehhez kérünk segítséget!


Lezárult:
2019-05-21.
Adószám:
18173118-1-42
Érdekel
Egyéb
Bankkártyás
adománygyűjtés

Állatmenhely Közhasznú Egyesület

Állatmenhely Egyesület

Feltöltés alatt!


Adománygyűjtés indult: 2017.12.22.
Összeg: 56.610 Ft
Támogatók száma: 12
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.