Állat-, és Természetvédők Budaörsi Egyesülete


Jelenleg a Budaörsi Állatmenhely és Gyepmesteri Telep részben civil támogatásból valósítja meg az állatok mentését, orvosi ellátását, rehabilitációját és napi ellátását. Telephelyünk hitvallása, hogy az általunk mentett állatot a bekerülésük első pillanatától életük végéig számíthatnak a gondoskodásunkra, örökbefogadásuk után is felelősséget vállalunk értük amennyiben a gazda körülményei megváltoznak. Nálunk nincs altatás illetve menhelyünk ivartalanít minden hozzánk bekerülő kutyát illetve macskát (kölyök örökbefogadása esetén ivartalanítási kötelezettségvállalással adjuk ki). Éves szinten mintegy 1.000 állat ellátását és gyógyíttatását végezzük lelkiismeretesen, az év minden napján. Szorosan együttműködünk más állatvédő szervezetekkel és önkénteseinkkel, támogatóinkkal, hogy egy jobb jövőt biztosítsunk a felelős állattartás meghonosításával.

Adószám:
18693180-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

  • Szervezet adatai
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Állat-, és Természetvédők Budaörsi Egyesülete

Szervezet rövid neve:
Budaörsi Állatmenhely

Szervezet adószáma:
18693180-1-13

Honlap:
http://www.budaorsiallatmenhely.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/budaorsiallatmenhely/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=ir33Gv3RqEg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200199-11529116-________

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36-70-601-6701

A szervezet címe:
2040 Budaörs Lévai u. 34.sz.

Tevékenységi kör:
Állatkórház, állatmenhely, támogatás

Tevékenység leírása:

Otthontalan kutyák és macskák mentése, orvosi ellátása, chipelése, ivartalanítása, oltása, ellátása az örökbefogadásig. Az állatokról képet készítünk, honlapunkon és Facebook oldalunkon is hirdetjük, kitelepüléseinken bemutatjuk őket, nyitvatartási időben látogathatók és kutyáink sétáltathatók is.

Mire gyűjt:

Leginkább számottevő költségünk a teljeskörű orvosi ellátás költsége, gyógykezelése, napi szintű ellátása. Az örökbefogadáskor elkért támogatást az ivartalanítás összegét is alig fedezi, az összes többi költséget menhelyünk állja részben civil támogatásokból. A telep fejlesztésére évek óta nem tudtunk forrást biztosítani a napi fenntartási költségek mellett.

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (Közhasznúsági melléklet)

Állatvédelem
Telefonos
adománygyűjtés

Együtt az életért - Telefonos adománygyűjtés

Budaörsi Állatmenhely

Tárcsázd a 13600-at, üsd be a 76-os kódot és támogass minket, hogy állataink megfelelő orvosi ellátásban, ivartalanításban részesülhessenek, minél többüket menthessük az utcáról, és találjanak szerető otthonra.


Telefonszám: 13600/76
472 hívás, 1053 sms
Érdekel
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Adó 1 % felajánlások - az állatok jövőjéért

Budaörsi Állatmenhely

Éves szinten mintegy 1.000 állat ellátását és gyógyíttatását végezzük lelkiismeretesen, az év minden napján. Szorosan együttműködünk más állatvédő szervezetekkel és önkénteseinkkel, támogatóinkkal.


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
18693180-1-13
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.