Alfa Bázis Kulturális Egyesület


Az egyesület célja preventív módon a mentális és fizikai egészség megóvása azon tevékenységek által, melyek a tagok számára lehetőséget nyújtanak a káros befolyások. (droghasználat; túlzott technikai fiiggőség, túlzott agresszivitás, etc.) elkerülésére. Célunk továbbá nemzeti hagyományaink megőrzése, és ápolása, átörökítése, mely cél hatékonyan szolgálhatja a fentebb említett célok megvalósítását. Ezen okból szándékunkban áll egy olyan közösségi tér létrehozása, mely a szabadidő értelmes eltöltésének, életpálya orientációs feladatok ellátásának, és a közművelődés, illetve a kulturálódás, továbbá az esetlegesen felmerülő egyéni szocializációs problémák megoldásának, a kölcsönös segítség és támogatás nyújtásának színteréül szolgálhat.

Adószám:
19137889-2-43

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Alfa Bázis Kulturális Egyesület

Szervezet rövid neve:
Alfa Bázis Egyesület

Szervezet adószáma:
19137889-2-43

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200144-18536247-________

A szervezet telefonszáma:
+36 303027495

A szervezet címe:
1203 Budapest, Közműhelytelep utca 2. 1 17.

Tevékenységi kör:
Technikai szabadidõs és hobbitevékenység

Tevékenység leírása:

Ezen célok megvalósítását drámapedagógiai eszközökkel, szituációs szerepjátékokkal, rendezvényekkel (filmklub, történelmi és ismeretterjesztő előadások, táborok, szaktevékenységek,) szabad könyvtár felállításával és üzemeltetésével, segítségnyújtó és orientációs lehetőségekkel (nyelvtanfolyamok, tanárok keresése, hivatali ügyintézések szervezése) megteremtésével igyekszünk elérni.

Mire gyűjt:

Orvostechnikai szoftver és IT eszközök beszerzése házi orvosi rendelő számára.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.