Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

Alapítvány a Muronyi Óvodásokért és Iskolásokért

A SZERETET ÉL,TÖRŐDNI KELL VELE, HOGY ÉLETBEN MARADJON!

- ikolai és szabadidős sport tevékenység támogatása - oktatás, ismeretterjesztés támogatása - kulturális tevékenység - természet és környezetvédelem - az óvodai kulturális programok támogatása, a rendezvények megszervezéséhez anyagi segítség - az iskolai oktatás tárgyi, technikai feltételeinek javítása,melyben kiemelt felaat az idegen nyelv és informatikai tantárgyak naprakész oktatásához szükséges eszközök beszerzésének támogatása - hozzájárulás az iskola szabadidős tevékenységének megszervezéséhez, kulturális rendezvények megrendezéséhez - tanulmányi, sport-, kulturális versenyek szervezése, jutalmazása - nehéz körülmények között élő – jól tanuló diákok segítése, tanulmányaik támogatása

Adószám:
18379156-1-04

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Alapítvány a Muronyi Óvodásokért és Iskolásokért

Szervezet rövid neve:
Alapítvány Murony

Szervezet adószáma:
18379156-1-04

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006323793234

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=hoNCRrBI1mo

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
53200060-10000472-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 707029524

A szervezet címe:
5672 Murony, Arany J. utca 8.

Tevékenységi kör:
Alapfokú oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

Az Alapítvány közhasznú tevékenységét a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. Törvény 13. § - 4. pontjában megjelölt egészséges életmód segítségét célzó szolgáltatások, - 7. pontjában foglalt kulturális szolgáltatás, különösen a nyílvános könyvtári ellátás biztosítása; filmszínház,előadó-művészeti szervezet támogatása, a kulturális örökség helyi védelme; a helyi közművelődési tevékenység támogatása - 8. pontjában megjelölt szociális, gyermekjóléti szolgáltatások és ellátások - 11. pontjában megjelölt helyi környezet- és természet védelem, vízgazdálkodás, vízkár elhárítás - 15. pontjában megjelölt sport, ifjúsági ügyek - 16. pontjában megjelölt nemzetiségi ügyek tevékenység A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. Törvény 4§ - 5. pontja szerinti (egyéb foglalkozás: tanórán kívüli egyéni vagy csoportos, pedagógiai tartalmú foglalkozás,amely a tanulók fejlődését szolgálja), - 15. pontja szerinti (közösségi szolgálat: szociális, környezetvédelmi, a tanuló helyi közösségének javítását szolgáló, szervezett keretek között folytatott, anyagi érdektől független, egyéni vagy csoportos tevékenység és annak pedagógiai feldolgozása) tevékenységek, és a Muzeális intézményekről nyilvános könyvtári ellátásról és közművelődésről szóló 1997. évi CXL. Törvény 76. § (2) bek-ben foglalt közfeladatokhoz kapcsolóldóan végzi

Mire gyűjt:

A kezdeményezés célja Alapítvány A Muronyi Óvodásokért és Iskolásokért gyermekeinek a Te segítségedre is szükség van ahhoz, hogy az Alapítványi Karácsonyi Ünnepen játékokat tudjunk a fa alá tenni s megtudjuk őket vendégelni! Idén rendkívüli jótékonysági gálaműsort rendeztünk a 20 éves évfordulóra, a cél ma sem változott a gyerekek megmutatják milyen ügyesek, valamint az Alapítvány támogatást gyűjthet a gyermekek programjainak megvalósításához. A község két az óta is jól működő gazdasági egysége a Hidasháti Zrt és az Endrőd és vidéke Takarékszövetkezet biztosította az alapító tőkét és néhány héten belül bejegyzésre került az alapítvány. 20 év nagyon sok idő, szinte felsorolhatatlan az a rengeteg rendezvény, program, amit az alapítvány lebonyolított az elmúlt időszakban a gyermekekért, s ez az alapítvány a Gyermekekről szól! Községünkben elég sok a hátrányos helyzetben élő gyermek, ezért minden évben megrendezzük a „ Mindenki Karácsonya” ünnepet, ahol a fa alatt mindig van meglepetés a gyermekeknek. Idén Veletek együtt szeretnénk a kerek évforduló alkalmából a 30 óvodás és 4o iskolás gyermeknek ajándékot tenni a karácsonyfa alá, valamint megvendégelni Őket. és a szeretet átadni egy műsorral. Az Alapítvány hangyaboly társulata egy olyan témához nyúl, ami a mai rohanó és figyelmetlen világban méltatlanul kis szerepet kap az életünkben. EZ A SZERETET. Fontosnak tarjuk minél több formában érvényesíteni a szeretetről alkotott képünket egész évben. A SZERETET ÉL,TÖRŐDNI KELL VELE, HOGY ÉLETBEN MARADJON! 1.000.-Ft –ebből az összegből már tudunk mézeskalácsot sütni, szaloncukrot és gyümölcsöt venni 2.000.-Ft-ebből az összegből már az óvodai csoportoknak játékot is tudunk venni 4.000.-Ft – ebből az összegből már az iskolásoknak korcsolya bérletet is tudunk venni Köszönetképpen Minden adományozónak köszönő email-t küldünk a „ Mindenki Karácsonya” ünnepen készült képpel, videóval.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.