Alapítvány a Magyar Önkéntesség Fejlesztéséért

HITELES - IRÁNYTŰ- FÓRUM

Az Alapítvány a Magyar Önkéntesség Fejlesztéséért célja, hogy működésével hozzájáruljon a magyar önkéntesség társadalmi elismertetéséhez, szakmai és tudományos eredményeinek elterjesztéshez az ismeretterjesztés, a kutatás és képzés hatékony eszközei által.

Adószám:
19305420-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Alapítvány a Magyar Önkéntesség Fejlesztéséért

Szervezet rövid neve:
AMÖF

Szervezet adószáma:
19305420-1-41

Honlap:
https://www.onkentesseg.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/OnkentesSzemle/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCzdbj4EKQZa3jCJJlqaIBbA

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10405004-50527080-81771005

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36 705726131

A szervezet címe:
1024 Budapest Buday László utca 5/B. 2. 1.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Az AMÖF 2021 márciusa óta kiadója a magyar önkéntesség egyetlen, online megjelenésű folyóiratának az Önkéntes Szemlének. Az eltelt két évben a folyóiratban több mint 60 elmleti, gyakorlati és módszertani esettanulmány, illetve recenzió jelent meg közel 80 szerző tollából. Az AMÖF az Önkéntes Szemlével együttműködve 2022-ben indította el a 30 perc az önkéntességről podcas sorozatot azzal a céllal, hogy a hazai önkéntesség legfontosabb kérdéseiről olyan önkéntesekkel, kutatókkal, szervezeti veztőkkel beszélgessen, akik mindennapi munkájuk, tevékenységük során formálják, alakítják a hazi önkéntességet. 2022-ben 30 podcast adás készült el több mint 40 önkéntes, kutató, szervezeti vezető közreműködésével.(https://open.spotify.com/show/6ITZhECA3qgijSaP6S6hB8)

Mire gyűjt:
MÉG 4x30 PERC AZ ÖNKÉNTESSÉGRŐL! Az adománygyűjtés célja, hogy az Önkéntes Szemle 2023. április 19.-én megtartott - Kihívások és lehetőségek: a hazai önkéntes szektor helyzete a Covid-19 járvány után és egy gazdasági válság elején c - konferencia keretében 14 szervezet képviselőinek részvételével megtartott négy panelbeszélgetés ( A covid-19 járvány után - hatások és megoldások; Az önkéntesség gazdasági ereje - ingyen munkaerő-e az önkéntes?; Lesz-e elég önkéntes - a gazdasági válság hatása az önkénteseket foglalkoztató szervezetekre és az önkéntességre:kihívások és megoldások; Rendszeres vagy epizodikus önkéntes? avagy az önkéntesség Janusz arca) anyagát podcast formájában is közzé tegye. A konkrét gyűjtést ennek a 4 podcastnak a technikai (vágás, utómunka) költségeinek a fedezésére indítjuk.

Kultúra
Közösségi
adománygyűjtés

MÉG 4x30 PERC PODCAST AZ ÖNKÉNTESSÉGRŐL

AMÖF

A 30 perc az önkéntességről podcaston a Kihívások és lehetőségek konferencia négy panelbeszégetésének közzététele. Az adománygyűjtést a podcastok technikai költségeire indítottuk.

100% 186.000 Ft összegyűlt
186.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.