Alakult Alapítvány

Művészetben otthon, karrierben előre

Az Alakult Alapítvány mély elkötelezettséggel rendelkezik a kultúra és művészet terjesztése iránt, szorosan egyesítve más ágazatokkal is. Célunk, hogy olyan művészeti értékeket hozzunk létre, amelyek időtávlatokon átívelnek, életkori korlátoktól függetlenül szólítják meg a közönséget. Legyen szó színházi előadásokról, kiállításokról, sorozatokról vagy kisjátékfilmekről, a művészet sokszínűségét és erejét kívánjuk bemutatni. Az alapítvány hitvallása szerint az alkotás és kreativitás olyan eszközök, amelyek segítségével inspiráló élményeket teremthetünk közönségünk számára. Célunk, hogy olyan kulturális eseményeket szervezzünk és támogassunk, amelyek nem csupán szórakoztatók, de mélyen megérintik és gazdagítják az emberek életét. A művészeti hálózatépítés a szervezetünk egyik alapelve, mivel hiszünk abban, hogy a kapcsolatok segíthetnek felgyorsítani a karrier növekedését, inspirációt és együttműködést biztosítva. Azáltal, hogy erősítjük a kapcsolatokat a szakmai és kreatív közösségekben, lehetőséget teremtünk a művészek számára, hogy együtt dolgozzanak, tanuljanak egymástól, és építsék ki a saját egyedi utat a művészeti világban. Az alapítvány szorosan együttműködik a művészekkel, segítve őket abban, hogy optimalizálják portfóliójukat. Ezáltal előnyöket nyújtunk a sikeres karrierépítéshez, kiemelve egyedi stílusukat és fókuszáltabbá téve művészi üzenetüket. Hiszünk abban, hogy a fiatalok művészet iránti szenvedélyének gazdagítása, egy szebb és szolidárisabb társadalom formáláshoz vezethet. A missziónk célja, hogy hozzájáruljunk a művészet sokszínűségének és gazdagságának megőrzéséhez, inspiráljunk, és hozzunk létre tartós értékeket a kulturális és művészeti világban.

Adószám:
19366906-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Alakult Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Alakult

Szervezet adószáma:
19366906-1-41

Honlap:
http://www.alakult.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11705022-21461187-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 303914676

A szervezet címe:
1132 Budapest, Csanády utca 12/A. IV. em. 28.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Mire gyűjt:
Előadások, filmek létrehozása


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.