Aja-Gur Hagyományőrző Ifjusági Egyesület

Hogy el ne tévedj!

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe a toronyirant.eu oldalt, amely egy új kistérségi, kulturális, közéleti portál. Ez az oldal összeköti a Pinka-menti településeket, így ez az összefogás jelentős potenciált rejt magában: hiszen közösséget épít, erősíti az egymáshoz tartozás erejét. Indításával célunk, hogy információt szolgáltassunk a térségben élőknek és mindazoknak, akik távolról érkeznek ebbe a régióba. Fontos, hogy hírt adjunk a falvakban történt eseményekről, programokról, hogy megismertethessük a vidékben rejlő értéket olvasóinkkal. Nem titkolt szándék, hogy az írott cikkek mellett gazdag képgalériával és videós összeállításokkal jelentkezzünk. Hisszük, hogy a forgatott riportok, kisfilmek, beszélgetések mind közelebb vihetik egymáshoz az itt élőket. A toronyirant.eu oldal fontosnak tartja, hogy napjaink jelentős eseményeiről tájékoztasson, és archiválja is azokat a következő generációk számára. Helytörténeti rovatunk, kulturális ajánlóink, de a közéleti beszámolók épp úgy részét képezik egykor majd emlékezetünknek, mint a stúdióbeszélgetések. Hiszünk abban, hogy szívesen keresik fel az oldalt, és várjuk, hogy megosszák velünk véleményüket! Cikkeinket, beszámolóinkat, a videós összeállításokat közzétesszük a toronyirant facebook-oldalon, keressenek minket a közösségi médiában is! Kövessenek minket, olvassák a térség híreit elsőkézből a toronyirant.eu oldalon! Számítunk megtisztelő figyelmükre.

Adószám:
18897573-1-18

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Aja-Gur Hagyományőrző Ifjusági Egyesület

Szervezet rövid neve:
Toronyiránt

Szervezet adószáma:
18897573-1-18

Honlap:
https://toronyirant.eu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/toronyirant

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCpO1UpBLttuUZwUChdaXqyQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
72100237-11054285-________

A szervezet telefonszáma:
+36 302076803

A szervezet címe:
9700 Szombathely, Szabadnép u. 12.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.