ADVENTISTA TEOLÓGIAI FŐISKOLA

LÉLEKKEL ÉS TUDOMÁNNYAL KRISZTUS SZOLGÁLATÁBAN!

Intézményünk felekezeti hovatartozástól függetlenül minden kedves Érdeklődő számára nyitott. Szeretettel várjuk azokat a fiatal, középkorú, sőt idősebb embertársainkat is, akik egészen egyszerűen egy festőien szép, kertvárosi jellegű környezetben, kiválóan felkészült, keresztény szellemiségű tanároktól szeretnének felsőfokú ismereteket szerezni a Bibliáról, s nem utolsó sorban annak roppant gazdag és szerteágazó hátteréről. Intézményünkben az állam által is elismert formában főiskolai szintű Teológia BA, valamint egyetemi szintű Teológia MA szakokat működtetünk. Diplomás jelentkezőink számára ugyanakkor szakirányú végzettségek megszerzésére is lehetőséget nyújtunk. Mindemellett természetesen megmaradt főiskolánk lelkészképző karaktere és funkciója is azok számára, akik a missziót és az evangélium ügyét nem csupán a bibliai „egyetemes papság” keretében, hanem hivatásos lelkipásztorként szeretnék szolgálni.

Adószám:
18684618-1-13

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
ADVENTISTA TEOLÓGIAI FŐISKOLA

Szervezet rövid neve:
ATF

Szervezet adószáma:
18684618-1-13

Honlap:
https://atf.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/adventista.teologiai.foiskola/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11742331-20003799-________

A szervezet telefonszáma:
+36 062854729

A szervezet címe:
2119 PÉCEL, RÁDAY U. 12

Tevékenységi kör:
Hitéleti tevékenység, támogatás


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.