A Kutyák Jólétéért Alapítvány

Segíteni menő!

Az alapítvány működésének célja a bulldog, tacskó és egyéb kutyafajták tartóinak, tenyésztőinek és kedvelőinek egy önkéntesen létrehozott szervezetbe való tömörítése. A felelős állattartás népszerűsítése, betartatása és ellenőrzése. Az állatvédelemi tevékenység , állatok örökbeadása és az állatok jólétének elősegítése. A kutyák biztonságos tartásának népszerűsítése.

Adószám:
19356622-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
A Kutyák Jólétéért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
A Kutyák Jólétéért Alapítvány

Szervezet adószáma:
19356622-1-42

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/KutyasKozossegAKutyakJoleteert

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10404072-50527078-57711018

A szervezet telefonszáma:
+36 307939360

A szervezet címe:
1157 Budapest, Erdőkerülő utca 20. 2. em. 9.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb állatvédelem, támogatás

Tevékenység leírása:
Az Alapítvány céljai közé tartozik továbbá általánosságban a kutyatartók és kedvelők érdekeinek védelme, a kutyatartók közösségének építése, kutyatartók részére rendezvények és szabadidős tevékenységek szervezése, a kutyák egészségének, jólétének és biztonságának megőrzése valamint a mentett kutyák ideiglenes befogadása, gyógyíttatása, orvosi és házi ellátása, örökbeadásuk megszervezése, a felelős állattartás népszerűsítse. Az állatvédelemi tevékenység és az állatok jólétének elősegítése. A hobby célból tartott kutyák tulajdonosai között a megfelelő információáramlás elősegítése. Tenyésztéssel, tartással kapcsolatos szakmai fórumok lehetőségének szervezése. Kutyás szabadidősport rendezvények szervezése, a kutyákkal való aktív pihenési módok, sportolás népszerűsítése. A kutyák biztonságos tartásának népszerűsítése, kiemelve a póráz, a biztonsági biléta és a GPS nyakörvek használatát és a microchip kötelező meglétét. Aktív szerepvállalás az állattartással kapcsolatos szemlélet pozitív megismertetése a fajták igényeihez igazodva, felhívva a figyelmet a kóbor, kidobott állatok magas számára, az ivartalanítás lehetőségére és előnyeire, valamint a lakókörnyezet tisztaságának megőrzésére. A bulldog és tacskó fajtát és egyéb fajtákat mentő állatvédő szervezetekkel való együttműködés és azok támogatása. Rendszeres időközönként szakmai célú összejövetelek szervezése a tenyésztéssel, tartással, egészségügyi ellátással kapcsolatos témát kijelölve, az előadásra a tagsággal egyeztetett szakértőt meghívva. Kutyás szabadidős tevékenységek, kutyás találkozók, sportrendezvények, bemutatók szervezése. Kapcsolatok építése az anyaországi tenyésztői és hobbyklubokkal, szervezetekkel. Kapcsolatok építése mind a belföldi, mind pedig a külföldi fajtamentő egyesületekkel, menhelyekkel, állatvédőkkel. Az Alapítvány alapvetően non-profit tevékenységet végez. A céljai megvalósításához szükséges anyagi feltételek megteremtése érdekében ugyanakkor a jogszab

Mire gyűjt:
Mentések lebonyolítására, Ivartalanításra, Állatorvosi költségekre, Menhelyi kutyák élelmezésére, Edukációs és Szórakoztató Hobby kutyás események lebonyolítására, Kutyák biztonsági azonosító bilétáira


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.