A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány


A szülészet, a nőgyógyászat, az újszülött gyógyászat és a klinikai genetika művelésének és fejlesztésének támogatása és elősegítése a gyógyítás, a tudomány és az oktatás területén.

Adószám:
18196762-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány

Szervezet adószáma:
18196762-1-42

Honlap:
http://www.anokert.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/937185766335984

Youtube oldal:
https://youtu.be/1jcjO1zVzlo

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11708001-20557841

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-4242669

A szervezet címe:
1088 Budapest, Baross utca 27.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb egészségügy, támogatás

Tevékenység leírása:
Az alapítvány cél szerinti tevékenységével az alábbi közhasznú tevékenységeket látja el (közhasznú tevékenység: minden olyan tevékenység, amely a létesítő okiratban megjelölt közfeladat teljesítését közvetlenül vagy közvetve szolgálja, ezzel hozzájárulva a társadalom és az egyén közös szükségleteinek kielégítéséhez): 1. az egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító-, egészségügyi rehabilitációs tevékenység, 2. tudományos tevékenység, kutatás 3. nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés. Az Alapítvány kiemelten támogatja a Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika gyógyító, tudományos és oktató tevékenységét. Ennek keretében segíti a Klinika betegellátáshoz szükséges műszerparkjának fejlesztését, új eszközök beszerzését, a Klinika hotelfunkciójának korszerűsítését. Alapítványunk működéséhez és céljai közvetlen támogatáshoz várjuk az Alapítvány számlaszámára történő adományt, a jó ÜGYEK fenntartására nélkülözhetetlen az anyagi erőforrás biztosítása.korszerű ultrahangkészülék beszerzése modern laparoszkópos műszerek és műtéti eszközök vásárlása hiszteroszkóp beszerzése új altatógép biztosítása újszülöttek részére újraélesztő asztal és légzésfigyelők beszerzése a Neonatális Intenzív Centrumban monitorok felújítása és az intenzív terápiához szükséges különböző eszközök beszerzése a Szülőszoba és a szülészeti műtő felújítása a Nőgyógyászati Onkológiai Osztályon történő kemoterápiához szükséges korszerű eszközök biztosítása a klinika informatikai rendszerének megújítása szakkönyvek kiadása a Nőgyógyászati Onkológia című folyóirat rendszeres kiadása a klinika tudományos és szakmai továbbképző rendezvénye, a „Semmelweis Fórum” összejöveteleinek támogatása hazai és nemzetközi szimpóziumok, kongresszusok rendezésének támogatása a klinika munkatársainak kongresszusokon történő részvételének segítése a klinikán folyó kutatásokhoz vegyszerek, kittek biztosítása A Kuratórium ezúton is köszönetét fejezi ki az Alapítvány támogatóinak, hogy a felsorolt események, műszerfejlesztések és felújítások megvalósulhattak.

Mire gyűjt:

Jelenleg sürgősen  hallásvizsgálóra, újraélesztő asztalra (újszülöttek részére) három altatógépre, hét szülőágyra,tíz CTG készülékre, egy közepes teljesítményű ultrahang készülékre és  laparoszkópos eszközök pótlására lenne szükségünk amit az I Számú Szülészeti és Nőgyógyászati klinikának adományozunk.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.