"A fény túlsó oldalán..." Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE)

"visszaút nincsen, de utak még vannak"

A LÁRKE a látássérült emberek társadalmi befogadásáért, egyenlő esélyeinek megteremtéséért, érdekvédelmi, közösségfejlesztő, szemléletformáló munkát végez, egymást kölcsönösen segítő, aktív közösségösszefogásával a Közép-Dunántúli régióban.

Adószám:
18494967-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
"A fény túlsó oldalán..." Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete (LÁRKE)

Szervezet rövid neve:
LÁRKE

Szervezet adószáma:
18494967-1-07

Honlap:
http://www.larke.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/hivataloslarke

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCHvlgtrsF-8UgWYQo_OuZEg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11736006-20361644

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-22-318700

A szervezet címe:
8000 Székesfehérvár, Jancsár u. 11. 11.

Tevékenységi kör:
Rászorult csoportok támogatása

Tevékenység leírása:
A régió látássérültjeinek érdekvédelme, segítésük a mindennapi életben., esélyteremtés. Aktív részvétel a megye civil szférájában. Projektjeink: AMSZ-Alternatív Munkaerőpiaci Szolgáltatások TÁMOP-1.4.1.-Fiatalok foglalkoztatása 25 év alatti pályakezdő fiatalok számára munkalehetőség, szakmai tapasztalatok biztosítása. TÁMOP-1.4.3-Illünk és Beilleszkedünk Képzés biztosítása megváltozott munkaképességű embereknek. A projekt során jelenleg 59 megváltozott munkaképességű embernek biztosítunk OKJ-s képzést, mely képzésekkel a jövőben a nyílt munkaerőpiacon érvényesülni tudnak majd. .Munkalehetőség biztosítása megváltozott munkaképességű embereknek a REHABilitációs pályázat során. -Egyéb szolgáltatások -Kisbusz bérbeadás -Nyomtatási lehetőségek -oktatások, képzések -rehabilitációs programok szervezése -közös sport- és kultúrális programok szervezése Sikeresen teljhesített projektek (TÁMOP 2.6.2) AMSZ 2013, melynek során 8 főt helyezett el az egyesület sikeresen a munkaerőpiacon. Esélyórák szervezése a megye általános és középiskoláiban, mely során a diákok saját maguk megtapasztalhatják, hogy milyen egy vak vagy látássérült ember élete. Sikeres volt az egyesület által szervezett ÁRNY ALATT kiállítás, mely során a városban és a megyében élők egy kiállítás során beketintést nyerhettek a látássérültek mindennapjaiba.

Mire gyűjt:

Kérjük támogassa adója 1%-ával egyesületünket, hogy folytatni tudjuk a 2003-ban elkezdett tevékenységet, mely során a látássérült emberek társadalmi befogadásáért, egyenlő esélyeinek megteremtéséért küzdhessünk a régió területén. 

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.