212.sz. Bornemissza Cserkész Alapítvány

"Próbáljátok meg úgy itt hagyni ezt a világot, hogy jobb legyen, mint ahogy kaptátok."

A magyar kutúra megismertetése a világgal. Hagyomány őrzés, kis cserkészek oktatása, új nemzedék felnevelése. Minden cserkész testvérünk fejlesztése, önnevelése. Törekszünk hogy a cserkészet egy önnevelést igénylő életmodell legyen. A gyerekek intenzív és játékos fejlesztése, nevelése az egyik legfontosabb célunk. Egy közösség kialakítása bárki számara, aki egy barátságos társaságot, új hobbit keres.

Adószám:
19135296-1-10

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
212.sz. Bornemissza Cserkész Alapítvány

Szervezet rövid neve:
212.sz. Cserkész Csapat

Szervezet adószáma:
19135296-1-10

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/212eger/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11739009-20114789-________

Közhasznú jogállás:
nem

A szervezet telefonszáma:
+36 308931544

A szervezet címe:
3300 Eger Dr. Nagy János u. 10.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:
Az alapító Robert Baden-Powell egyik leghíresebb mondata: "Próbáljátok meg úgy itt hagyni ezt a világot, hogy jobb legyen, mint ahogy kaptátok." Ezért cserkész ként részt veszünk szemétszedő akciókban, megemlékezéseken. Próbálunk hozzájárulni a környezetünk, városunk megszépüléséhez.

Mire gyűjt:
Négy szerencsés fiatalnak a csapatunkból lehetősége nyílt kiutazni Amerikába a 24. Cserkész Világtalálkozóra. A csapat erőforrásai nem teszik lehetővé, hogy fedezzük a költségeket, viszont nem akarjuk a szülőket terhelni ezzel.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.