Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

212.sz. Bornemissza Cserkész Alapítvány

"Próbáljátok meg úgy itt hagyni ezt a világot, hogy jobb legyen, mint ahogy kaptátok."

A magyar kutúra megismertetése a világgal. Hagyomány őrzés, kis cserkészek oktatása, új nemzedék felnevelése. Minden cserkész testvérünk fejlesztése, önnevelése. Törekszünk hogy a cserkészet egy önnevelést igénylő életmodell legyen. A gyerekek intenzív és játékos fejlesztése, nevelése az egyik legfontosabb célunk. Egy közösség kialakítása bárki számara, aki egy barátságos társaságot, új hobbit keres.

Adószám:
19135296-1-10

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
212.sz. Bornemissza Cserkész Alapítvány

Szervezet rövid neve:
212.sz. Cserkész Csapat

Szervezet adószáma:
19135296-1-10

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/212eger/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11739009-20114789-________

A szervezet telefonszáma:
+36 308931544

A szervezet címe:
3300 Eger, Dr. Nagy János u. 10.

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb kulturális tevékenység

Tevékenység leírása:
Az alapító Robert Baden-Powell egyik leghíresebb mondata: "Próbáljátok meg úgy itt hagyni ezt a világot, hogy jobb legyen, mint ahogy kaptátok." Ezért cserkész ként részt veszünk szemétszedő akciókban, megemlékezéseken. Próbálunk hozzájárulni a környezetünk, városunk megszépüléséhez.

Mire gyűjt:
Négy szerencsés fiatalnak a csapatunkból lehetősége nyílt kiutazni Amerikába a 24. Cserkész Világtalálkozóra. A csapat erőforrásai nem teszik lehetővé, hogy fedezzük a költségeket, viszont nem akarjuk a szülőket terhelni ezzel.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.