Támogasd a Magyar Gyermekmentő Alapítványt!

Segítsük együtt a gyermekorvosok és ápolók munkáját! Támogassuk a hazai gyermek-mentőellátás korszerűsítését!

Egészségügy
Közösségi adománygyűjtés

MAGYAR GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY

Bővebben

Összeg:
37.000 Ft 6 támogató közreműködésével

Eddig 7% -a teljesült a 500.000 Ft -os célnak

Hátravan: 56 nap
Támogatom

Támogasd a Magyar Gyermekmentő Alapítványt!

Összeg:
37.000 Ft 6 támogató közreműködésével

Eddig 7% -a teljesült a 500.000 Ft -os célnak

Hátravan: 56 nap
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Támogatások
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Támogatások
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

GYŰJTÉS CÉLJA

Jótékonysági kampányunk keretein belül a Szentkirályi teljes csapatának nevében ezúttal a Magyar Gyermekmentő Alapítvány számára szervezünk gyűjtést.

Mindig szívesen állunk olyan társadalmilag fontos szervezetek vagy kampányok mellé, amelyeknek a célkitűzéseivel azonosulni tudunk – ezért esett a választásunk arra a szakorvosok által működtetett, közhasznú Magyar Gyermekmentő Alapítványra, amely a súlyos vagy életveszélyes állapotban lévő gyermekek megsegítését tűzte ki céljául.

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak beszéljünk róla, de cselekedjünk is. Éppen ezért mi is hozzátesszük a magunkét: a Szentkirályi 5.000.000 Ft-tal támogatja a Magyar Gyermekmentő Alapítvány munkáját.

Szállj be Te is közösségi adománygyűjtő akciónkba, ahol csupán néhány kattintással te is hozzájárulhaszt ahhoz, hogy a Gyermek Mentőorvosi Kocsik új orvosi eszközökkel bővülhessenek!

Bízunk benne, hogy a közösség erejével sikerül egy olyan összeggel zárni akciónkat, amely jelentős mértékben hozzájárulhat az alapítvány további sikeres működéséhez és nemes célkitűzéséhez.

AZ ALAPÍTVÁNYRÓL

A Magyar Gyermekmentő Alapítványt olyan gyermekintenzíves szakorvosok és szakápolók hívták életre, akik mindennapi munkájuk mellett a korszerű gyermek-mentőellátás hazai elterjesztésén fáradoznak.

Az elmúlt 15 évben több, mint 30 000 súlyos, életveszélyes állapotú gyermeket részesítettek korszerű mentőellátásban, emellett pedig 35 000 laikust oktattak gyermekkori balesetek megelőzésére, sürgősségi ellátásra.

Az alapítvány az Országos Mentőszolgálattal szoros együttműködésben Gyermek Mentőorvosi Kocsikat üzemeltet. Ezek a kocsik tulajdonképpen a gyermekintenzív osztályok meghosszabbított karjai. Személyautóval szakorvost, szakápolót és teljes méretválasztékú rohamfelszerelést juttatnak a bajbajutott gyermek megsegítésére. Nem szállítanak beteget, feladatuk az életveszélyben lévő gyermek állapotának stabilizálása.

Az Alapítvány oktatási tevékenységet is végez. Nagy hangsúlyt fektetnek a baleset-megelőzés, elsősegélynyújtás ismereteinek minél szélesebb körben való terjesztésére. Rendszeresen tartanak országszerte ingyenesen elérhető képzéseket laikusoknak és szakdolgozóknak.

Az alapítvány az adományok teljes összegét Gyermek Mentőorvosi Kocsik működtetésére, valamint az országszerte elérhető ingyenes elsősegély képzésekre fordítja.

Támogasd Te is a Magyar Gyermekmentő Alapítvány munkáját, hogy a jövőben még több rászoruló gyermek számára tudjanak szakszerű mentőellátását biztosítani!

 

Szervezet hivatalos neve:
MAGYAR GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY

Szervezet rövid neve:
MGYA

Honlap:
http://www.mgya.org

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/gyermekmento

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/user/mgyaorg

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-20-5236190

A szervezet címe:
1146 Budapest, Bethesda utca 10.

Tovább az adatlapra
2020-03-27
 

Lóczi Lea
2 000 Ft
2020-03-27
 

Anonymus
5 000 Ft
2020-03-26
 

Anonymus
10 000 Ft
2020-03-25
 

Anonymus
5 000 Ft
2020-03-25
 

Vdw Nikolett
10 000 Ft
2020-03-25
 

Anna Habik
5 000 Ft
Egészségügy
Telefonos
adománygyűjtés

Egy hívás vagy egy sms karácsonyra

MGYA

Egyszerűen és gyorsan lehet kis összeggel (250 Ft) hozzátenni egy életmentő eszköz megvásárlásához. Egy hívás a 13600-as számra és a 67-es kód megadása, vagy egy sms ugyanerre a számra a 67-es üzenettel.


Telefonszám: 13600/67
714 hívás, 252 sms
Érdekel
Egészségügy
Bankkártyás
adománygyűjtés

Ultrahangot a mentőre

MAGYAR GYERMEKMENTŐ ALAPÍTVÁNY

Gyermek-Mentőorvosi Kocsijaink eszköztárát szeretnénk szélesíteni egy-egy mobil, kézi, sürgősségi ultrahang készülékkel. Az eszköz használata lehetővé teszi a súlyos sérülések (légmell, hasüregi vérzés, törés)...Összeg: 2.697.441 Ft
Támogatók száma: 203
Érdekel