Tilos Rádió 1%
(lezárult!)

Kérjük, rendelkezz a Tilos Rádió számára személyi jövedelemadód 1%-áról! A Tilos Rádió független, reklámmentes szabad rádió, a civilek hangja. 30 éve a te adód!

Kultúra
Egyszázalékos adománygyűjtés

TILOS Kulturális Alapítvány

Bővebben

Adószám:
18002454-2-42 Határidő: 2021-05-22

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése


Tilos Rádió 1%

Adószám:
18002454-2-42 Határidő: 2021-05-22

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet

Gyűjtés célja

Az Alapítvány legfőbb célja a Tilos Rádió működésének folyamatos biztosítása, függetlenségének megőrzése. A Tilos Rádió politikai ideológiáktól és pártoktól, gazdasági érdekeltségektől, egyházaktól és önkormányzatoktól független, szabad rádió, nincsenek tulajdonosai: csak a hallgatóké és a műsorkészítőké.


A Tilos mindig valamiért rádiózik: kisebbségek, a társadalmi szolidaritás, antidiszkrimináció, fogyatékos-ügy és esélyegyenlőség, másság elfogadás, a korrupció ellenes fellépés, energiatudatos lét, környezetvédelem és a fenntartható fejlődés kérdései érdekében, továbbá alternatív értékek, kulturális törekvések bemutatásáért.


A Tilos Rádió éves költségvetésének mintegy felét maguk a hallgatók adják össze, egyrészt személyi jövedelemadójuk 1%-áról rendelkezve, illetve támogató adományaikkal. A Tilos Rádió a szólásszabadság elkötelezettje, lételeme a vita, a különböző nézetek, vélemények ütköztetése. Működése bizonyíték arra, hogy rádiózni nem csak pénzért lehet, a rádió műsorait 350 önkéntes készíti ellenszolgáltatás nélkül, a nap 24 órájában. A rádióban sosem hangzik el reklám.

Kérjük, rendelkezz a Tilos Rádió számára személyi jövedelemadód 1%-áról!

Szervezet hivatalos neve:
TILOS Kulturális Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Tilos Rádió

Honlap:
https://tilos.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tilosradio

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/TilosRadioBudapest

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-1-476-8491

A szervezet címe:
1089 Budapest, Üllői út 102.

Tovább az adatlapra