Tegyünk közösen a dunakanyar ifjúságáért!
(lezárult!)

Alapítványunk a váci 811. Szent József cserkészcsapatot támogatja. Csapatunk célja idén, hogy több olyan felszerelést beszerezhessünk, ami az őrsöknek szükséges a táborozáshoz.

Egyéb
Egyszázalékos adománygyűjtés

Dunakanyar Ifjúságáért Alapítvány

Bővebben

Adószám:
18702525-1-13 Határidő: 2023-05-23

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése


Tegyünk közösen a dunakanyar ifjúságáért!

Adószám:
18702525-1-13 Határidő: 2023-05-23

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

A Dunakanyar Ifjúsásáért Alapítvány a váci 811. Szent József cserkészcsapatot támogatja. A cserkészcsapat 1929 óta tölt be meghatározü szerepet a váci infúságnevelésben. A cserkészmozgalomban csapatunk célja, hogy a társadalmat olyan életrevaló, elkötelezett, felelős, egészséges polgárok alkossák, akiknek fontos, hogy önmaguk folyamatos nevelése által az Isten felé növekedjenek.

A csapat azonos korosztályú és nemű őrsökbe és több őrsöt összefogó törzsekbe rendeződik. Ezeknek az egységeknek a vezetőik (őrsvezető, csapatparancsnok) mind képesített vezetők, akik szabadidejükből áldozva törekszenek a fiatalokat – Sík Sándor – szóhasználata szerint „emberebb emberré és magyarabb magyarrá” nevelni.

Jelenleg 188 aktív cserkészt számol a cserkészcsapat és 26 aktív őrs működik nálunk.

Az idei adó 1% kampánnyal csapatunk célja, hogy az elmúlt évek növekedését támogatni tudjuk olyan felszereléssel ami az őrsök táborozását segíti. Idén két dologra van különösen szükségünk: Az egyik egy 100 literes üst és ehhez tartozó üstház, melynek hozzávetőleges költsége 60.000 Ft. Ez biztosítja számunkra, hogy a táborban a főtt étkezéseket ennyi gyermekre el tudjuk készíteni. A másik őrsönként egy-egy elsősegélyláda összeállítása. Ez a 26 őrsre körülbelül 130.000 Ft költséggel jár.

Ezekhez kérjük segítségüket. A további beérkezett adományokból a cserkészotthonunk felszerelését tudjuk bővíteni. Ez az a helység, ahol évközben az őrsgyűléseink és csapatprogramjaink zajlanak. Ide szükségünk van konyhai felszerelésekre, tárolószekrényekre.

Köszönjük a támogatásokat.

Szervezet hivatalos neve:
Dunakanyar Ifjúságáért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Dunakanyar Ifjúságáért Alapítvány

Facebook oldal:
https://facebook.com/vac811

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 702514744

A szervezet címe:
2600 Vác, Alsó utca 69

Tovább az adatlapra