Ezúton tájékoztatjuk, hogy 22-én 10 és 12 óra között tervezett karbantartási munkálatok lesznek, így az oldal ideiglenesen nem lesz elérhető.


Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Segítsünk együtt a beteg gyermekeken!

12 program keretében segítjük a rászoruló gyermekeket, melyek közül legfontosabb az egészségügyi programunk: rászoruló, beteg gyermekek kivizsgálásának, gyógykezelésének, műtéteinek költségeit fedezzük.

Egészségügy
Telefonos adománygyűjtés

Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület

Bővebben

51272 támogató
(46955 hívás, 4317 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600-05
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Segítsünk együtt a beteg gyermekeken!

51272 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-05
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet

Gyűjtés célja

Adományokat elsősorban egészségügyi programunk működtetésére, fenntartására gyűjtünk a telefonos adománygyűjtésen keresztül. Egészségügyi támogatási programunkban rászoruló gyermekek vizsgálatait, fejlesztését, műtéti költségeit fedezzük, gyógyszereket, gyógyászati segédeszközöket szerzünk be számukra. Általában a beteg gyermekek szülei fordulnak hozzánk támogatásért, de az sem ritka, hogy kórházi orvosok hívják fel a figyelmünket egy-egy segítségre szoruló gyermekre. A Szolgálatnak 108 önkéntes orvos és más, az egészségügyben dolgozó szakember tagja van. Önkéntes orvosaink a velünk együttműködő kórházakban és klinikákon egész évben fogadják a hátrányos helyzetű gyermekeket, akiket kezelnek, szükség esetén operálnak és gyógyszerekkel, segédeszközökkel látnak el. Mindezek költségét a Gyermekmentő Szolgálat vállalja át. Gyakran támogatunk határon túl élő, de magyarországi kezelésben részesülő gyermekeket is.

Gyűjtésünk célja a gyermekorvosi rendelőinkben, a fogorvosi buszunkban, a nőgyógyászati kamionunkban és a Lovasterápiás Központunkban folyó munka fenntartása, biztosítása, a szükséges eszközök pótlása és karbantartása.

Szervezet hivatalos neve:
Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület

Szervezet rövid neve:
NGYSZME

Honlap:
http://www.gyermekmento.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-1-4757000

A szervezet címe:
1066 Budapest, Teréz krt.24.

Tovább az adatlapra