Segítsd, hogy közösen teremthessünk szerethetőbb lakóhelyet!

Te is tehetsz azért, hogy olyan helyen élj, amit szeretsz! Támogass minket adód 1%-val, hogy segíteni tudjunk ennek megteremtésében!

Kultúra
Egyszázalékos adománygyűjtés

kultúrAktív Egyesület

Bővebben

Adószám:
18025345-1-02 Határidő: 2024-05-20

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése


Segítsd, hogy közösen teremthessünk szerethetőbb lakóhelyet!

Adószám:
18025345-1-02 Határidő: 2024-05-20

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

A kultúrAktív sokszínű szakmai műhely és közösség, amelynek tagjai elhivatottak az épített környezeti nevelés iránt. Álmunk egy olyan jövő, amelyben közösen teszünk azért, hogy lakóhelyünk szerethető legyen.

Munkánk során változatos tevékenységekkel formáljuk gyerekek, fiatalok és felnőttek környezethez való viszonyát, amihez folyamatosan innovatív eszközöket és módszertani megoldásokat fejlesztünk. Célunk a tevékenységeink során felhalmozódó elméleti és gyakorlati tudást megosztani és gyakorlatba ültetni a különböző szakterületek szakembereivel, szervezeteivel. Mindezt játékosan, szakértelemmel, közvetlenül, szelíden, demokratikusan, új nézőpontokból, a jövőbe nézve, helyben, konkrétan, eredményesen.

Szeretnénk elméleti és gyakorlati tudásunkkal, jelenlétünkkel támogatni az iskolákat, városokat, gyerekeket, fiatalokat, időseket, pedagógusokat, tervezőket és érintett szakembereket, hogy képesek legyenek megteremteni azokat a körülményeket, amelyektől jól, biztonságban és egészségben érzik magukat ott ahol vannak.

Most éppen két módszertani kiadványunk vár kiadásra, amelyet nincs módunkban kiadni és kinyomtatni. Ezekben azt dolgozzuk fel hogyan lehet fiatalok, gyerekek részvételével közösségi tervezni . Emellett párhuzamosan, gyakorlatban, iskolaudvarok, iskolakörnyezetek és városi terek közösségi tervezésével foglalkozunk, amelynek szintén kiemelt eleme a gyermekrészévétel. A folyamatok zajlanak, azonban a megvalósításra egyelőre szintén nincs anyagi keretünk. 

Szeretnénk, ha ez a módszertan többekhez is eljuthatna, de ennél is fontosabb lenne, hogy a gyerekek, fiatalok, közösségek, akikkel dolgozunk láthassák valóra válni az terveiket, amit a környezetükben megálmodtak.

Köszönjük Neked, ha hozzájárulsz ahhoz, hogy segíteni tudjunk megvalósítani ezeket az álmokat!

Szervezet hivatalos neve:
kultúrAktív Egyesület

Honlap:
https://kulturaktiv.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kulturAktiv

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@kulturaktiv8534

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 207705452

A szervezet címe:
7625 Pécs, Mikszáth Kálmán utca 9.

Tovább az adatlapra