Segíts egy beteg gyermeknek!

Patrik HAVI gyógyszeradagja 50 000 Forintba kerül közgyógy-támogatással! Édesanya nem tud dolgozni, mert a kisfiú 24 órás felügyeletet igényel, bátran hősiesen küzd a gyermekért!

Egészségügy
Bankkártyás adománygyűjtés

Reménycsillag Gyermekeinkért Alapítvány

Bővebben


Adománygyűjtés indult: 2022.10.10.

Támogatom

Segíts egy beteg gyermeknek!

 • Adománygyűjtés
 • Hírek / beszámolók
 • Szervezet
 • Futó adománygyűjtések
 • Adománygyűjtés
 • Hírek / beszámolók
 • Szervezet adatai
 • Futó adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Segítségüket kérnénk egy 15 éves súlyos fogyatékos és tartósan beteg kisfiú részére!

Patrik koraszülöttként jött a világra, és újszülött kora óta küzd betegségeivel. Agyi bénulása van. Beszélni, járni nem tud. Életét folyamatos epilepsziás rohamok keserítik meg, súlyos refluxa miatt gyomorszonda műtétekre szorult, PEG et visel, ami miatt speciális étrendet igényel, tápszerrel kiegészítve. Immunrendszerét folyamatosan erősíteni kell, hogy ne legyen beteg.

Ezen kívül 12féle gyógyszert kell szednie állandóan, rendszeresen fertőtlenítő, pelenkázási, ápolási szerekre van szükség.

Sajnos Patriknál új betegséget diagnosztizáltak, új gyógyszerre van szüksége, a Magyarországon kapható nem segített rajta. A külföldről behozott gyógyszer esélyt adhat neki arra, hogy jobban érezze magát, ne legyenek folyton rosszullétei, rohamai.

Az új gyógyszer, melyet anyuka egyenlőre nem tud kifizetni 100 000 Ft-ba kerülne havonta, melyet kisebb részben támogat az Unio, kérjük, most ebben segítsenek!

Az orvosi kezelések és az ehhez kapcsolódó utazási költségek is felemészti a család minden vagyonát. 

Így az árak emelkedésével nehezebbé vált kigazdálkodni az ápoláshoz szükséges felszereléseket.

Állandó orvosi felügyeletet igényel, vérvizsgálat, neurológia, érzékelési vizsgálatok, gastro-enterológia, terápiák.

Szállítása is nagy kihívás számukra.  Betegszállító nem áll rendelkezésükre lakhelyükön, csak kivételes alkalommal. Patrik fekvőbeteg, pelenkázni kell, a szállítás során is olyan autó tudja szállítani, ahol elég tér van számukra hátul. Saját autójuk vadgázolás miatt totálkáros lett.

Édesanya nem tud dolgozni, mert a kisfiú 24 órás felügyeletet igényel, bátran hősiesen küzd a hétköznapi gondokkal, ápolással, etetéssel ellátásával hosszú évek óta! Kérjük , ha teheti segítse a családot rendszeres adományozással!

Ezen a felületen tud a családnak segíteni! ADJUKOSSZE.HU  /keresőbe írja be az alapítvány nevét/   oldalon kártyával is tud közvetlen fizetni!       Nagyon kérjük, tegye meg!

 • Utazási hozzájárulás   /15 000 Ft./
 • gyógyszer támogatás   /50 000 Ft.-150 000/
 • egy heti bevásárlást számukra  /25 000 Ft./
 • Egy havi rezsiszámla / 30 000 Ft./

 

HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK!!!!                            

2023-05-31
Beszámoló

Beszámoló

A 2022-as évben olyan Módszertani Intézményekkel szerződtünk le, ahol speciális oktatás, nevelés révén fejlesztik a beteg gyermekeket, Budapesten és vidéken is. Ezen iskolák, óvodák egyedülálló, családcentrikus, gyermekbarát, példaértékű nevelési módszerük miatt kivételes bánásmódot érdemelnek. A kis tanulók bentlakók számára rendezvények, ünnepségek, kis mulatságok alkalmából ajándékokkal próbálunk kedveskedni.

 

Emellett a nehéz helyzetben élő családoknak is próbálunk segítségeket nyújtani.

Különféle kérések érkeznek hozzánk napi szinten a felkérők, pénzbeli, természetbeni adománnyal, házfelújítással, ruháztatással járulunk hozzá életkörülményeik javításához.

Megpróbálunk minél több családnak segíteni.

A háború miatt kialakult helyzet miatt, drágultak az élelmiszer árak is az egész országban, ezért a családok még nagyobb bajba kerültek, számláikat, gyógyszeriket nem tudták kifizetni, ezért anyagi és termékbeli támogatásban is részesítjük a rászorulókat.

Csatolmány megnyitása

Szervezet hivatalos neve:
Reménycsillag Gyermekeinkért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Reménycsillag

Honlap:
https://www.remenycsillag.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Rem%C3%A9nycsillag-Gyermekeink%C3%A9rt-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny-1791968597744982/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 19190134

A szervezet címe:
2626 Nagymaros Rákóczi u. 9.

Tovább az adatlapra
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Friderika speciális műtét

Reménycsillag

Friderikának speciális homloklebeny és szemműtétre van sürgősen szüksége, és Spanyolországban vállalták el a BPES szindrómája kezelését.

42% 1.058.758 Ft összegyűlt
2.500.000 Ft-ból
még 37 nap
Érdekel Támogatom