Mozgásélmény Szenioroknak
(lezárult!)

Célunk, a Mozgásélmény szenioroknak Program keretein belül elérhető ingyenes videós anyagaink segítségével biztosítani a szenior korosztály átmozgatását és fitten tartását.

Sport
Egyszázalékos adománygyűjtés

Magyar Szabadidősport Szövetség

Bővebben

Adószám:
19014702-2-42 Határidő: 2021-05-22

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése


Mozgásélmény Szenioroknak

Adószám:
19014702-2-42 Határidő: 2021-05-22

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

A magyar társadalom jelentős hányadát a nyugdíjasok alkotják. Fontos a velük való törődés, hiszen testileg és lelkileg is kiemelten sérülékeny életszakaszban vannak. A Magyar Szabadidősport Szövetség fontosnak tartja, hogy a nyugdíjas korosztály számára a biztonságos mozgás és sportolás lehetőségéhez segítséget nyújtson, figyelembe véve életkorukat és fizikai állapotukat. Az évek óta megrendezésre kerülő Szépkorúak Sportfesztiválján túl, alkalmazkodva a megváltozott helyzethez, online térben is elérhetőek vagyunk foglalkozásainkkal, segítjük az idősebb korosztály átmozgatását.

A mentális és fizikai egészségromlás lassítása és megakadályozása érdekében hoztuk létre a Mozgásélmény szenioroknak elnevezésű programunkat, mellyel az online felületekben rejlő lehetőségek kihasználásával csempészünk az idősebb korosztály otthonaiba mozgást, rendszert és remélhetőleg egy kis vidámságot.

A program hosszútávú működtetésével és fejlesztésével az élménygazdag mozgáslehetőségek biztosítását kiemelt feladatunknak tekintjük. Közhasznú szervezetként a felajánlások fontos bevételi forrást jelentenek számunkra, nagyban hozzájárulnak társadalmi célú tevékenységünk megvalósulásához, céljaink eléréséhez. A legapróbb támogatás is segítség!

 

A Magyar Szabadidősport Szövetség küldetése:

A Magyar Szabadidősport Szövetség célja, hogy a magyar lakosság egészségmegőrzésével átmozgatásával kapcsolatos tevékenységeket folytasson budapesti és vidéki sportrendezvények szervezésével. Rendezvényeinken sokszínű mozgásformák bemutatásával élményteli aktivitássá emeljük a mozgást, fejlesztjük a lakosság, csoportok és egyének testkultúráját. Kiemelt figyelmet fordítunk arra rendezvényeinken, hogy a teljesítést az egyéni képességekhez mérten értékeljük, megteremtve ezzel a motivációt és a sikerélményt, mely hozzájárul ahhoz, hogy az aktív testmozgás mindennapjaink szerves részét képezze.

Tagszervezeteinkkel, szakértő oktatókkal és partnereinkkel azon dolgozunk, hogy az emberek mindennapi életének része legyen a testmozgás, és egy egészségesebb társadalomban élhessünk.

 

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Szabadidősport Szövetség

Honlap:
http://www.masport.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
460-6815

A szervezet címe:
1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.

Tovább az adatlapra
Sport
Egyszázalékos
adománygyűjtés

MAGADÉRT SPORTOLJ!

Magyar Szabadidősport Szövetség

A mozgás élmény. Összehoz, egyben tart.Téged és a környezetedet is. Kortól nemtől, edzettségi szinttől függetlenül. Segíts, hogy fitt, és egészséges hétköznapokat biztosíthassuk rendezvényeinkkel a lakosságnak.


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
Érdekel