Kutyatár – Adj a jövőjükbe!

Adj a jövőjükbe! 2012 óta Kaposvár és környékén bajba jutott állatokat mentjük. Gondozásunkban mindig 200 kutya és 60 cica vár - a lehető legjobb gazdira.

Állatvédelem
Telefonos adománygyűjtés

Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület

Bővebben

848 támogató
(442 hívás, 406 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600 / 57
Add meg a 57-es melléket vagy írd be a 57-t, ha sms-t küldesz.
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Felhívjuk figyelmed, hogy a 13600 a Yettel hálózatából nem hívható, a Yettel kizárólag sms fogadást biztosít.
Telekom és Vodafone hálózatból hívással és sms-el is elérhető az adományozás.


Kutyatár – Adj a jövőjükbe!

848 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-57
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

A Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület 2012-ben alakult néhány lelkes állatbaráttal.

Működésünket Kaposvár gyepmesteri telepeként kezdtük – de szigorúan a menhelyekre jellemző elvek alapján. Egyesületünk egyik mérföldköveként említhetjük, hogy a 2015. évben már menhely-engedélyt szereztünk.

Vállalt feladataink rendkívül sokrétűek és működési területünkön egyedülállóak.

Természet- és állatvédelem a fő irány, a régió állattartásából adódó problémák megoldására törekszünk. Napi ténykedésünk során a magukra hagyott, bajba került, gazdátlan és sérült állatok mentését végezzük. Védenceink állatorvosi kezelést kapnak, rehabilitáljuk őket, segítünk a szociálisan sérült állatoknak abban, hogy bizalmat szavazzanak újra az embernek.
A kulturált állattartásért mindent megteszünk: rendszeresen járunk ellenőrizni a város és vonzáskörzetének problémásabb területeire. Igyekszünk javítani az állattartási fegyelmen, küldetésünk az állatbarát állattartás megismertetése és terjesztése, az állatvédelmi törvények betartatása, az ivartalanítás népszerűsítése és gyakorlása, az élővilág iránt felelősséget érző közösség kialakítása.

Egyesületünk fenntartása és a hozzánk kerülő állatok ellátása nem kis kihívást jelent számunkra, az ezekkel kapcsolatos problémák napi szinten jelentkeznek, de köszönhetően önkénteseink és támogatóink mintaértékű segítségének, a problémák legalább egy része „tűzoltó” jellegel megoldásra kerül.

Fenti tevékenységeink során – melyek egyben célkitűzéseink is – megszámlálhatatlan egyéb kihívással és gyakran leírhatatlan mértékű kegyetlenséggel találkozunk, melyek minket is nagyon megviselnek és amelyek következtében a nap mint nap vívott „harcunk” már-már szélmalomharcnak tűnik. Mindezt csak azok a pillanatok feledtetik vagy helyezik rövid időre háttérbe, amikor pártfogásunkba került védenceink számára új esélyt biztosíthatunk az élettől egy szerető, boldog, gondoskodó, értük felelősséget érző gazdi vagy család személyében, ahol elfelejthetik addigi elszenvedett lelki és/vagy testi tortúráikat, sérüléseiket. Mindez adja azokat az újabb energiákat számunkra, amik elengedhetetlenek tevékenységünk folytatásához.
Támogatásoddal abban segítesz, hogy helyt tudjunk állni, menthessük, akit kell, a védenceinknek enni adhassunk, gondozhassuk őket, méltó életet biztosíthassunk számukra. A jövőjükbe adsz bele!

 

 

Szervezet hivatalos neve:
Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület

Szervezet rövid neve:
Kutyatár – Kaposvár

Honlap:
http://www.kutyatar-kaposvar.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/kutyatar

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 703619980

A szervezet címe:
7400 Kaposvár Zárda utca 8. fsz.6.

Tovább az adatlapra