Kérjük támogasd az Őrzők Alapítványt!

Gyógyítsuk együtt a Tűzoltó utcai gyermekklinika onkológiai és hematológiai osztályain fekvő kis betegeket! Segítsen, hogy segíthessük a gyógyulási körülmények javítását!

Egészségügy
Telefonos adománygyűjtés

Őrzők Közhasznú Alapítvány a Tűzoltó utcai Daganatos és Leukémiás Gyermekekért

Bővebben

1918 támogató
(831 hívás, 1087 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600 / 36
Add meg a 36-es melléket vagy írd be a 36-t, ha sms-t küldesz.
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Felhívjuk figyelmed, hogy a 13600 a Yettel hálózatából nem hívható, a Yettel kizárólag sms fogadást biztosít.
Telekom és Vodafone hálózatból hívással és sms-el is elérhető az adományozás.


Kérjük támogasd az Őrzők Alapítványt!

1918 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-36
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

A több mint 30 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Így az Őrzők Alapítvány segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

Legyél a támogatónk, legyél a részese a gyermekek gyógyulásának, hiszen működésünk a továbbiakban, mint eddig is, támogatóink segítségétől, így a Te adományodtól is függ.

További információ:
www.orzok.hu
www.facebook.com/orzok

2023-10-03
Beszámoló

Adjukössze Vonal adománygyűjtés_beszámoló 2023

Az Őrzők Alapítvány a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinika Tűzoltó utcai részlegén működik, a klinika saját alapítású alapítványaként. 1990-es megalakulása óta a klinika működésének legfontosabb segítője. Az alapítvány célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Az Őrzők Alapítvány segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatosa kórházi vagy kórház közeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyermekek rehabilitációját.

Az Őrzők számára minden egyes támogató és a legkisebb adomány is nagy jelenőséggel bír, hiszen ez segíti azt a célt, hogy a gyermekek a lehető legkorszerűbb kezelésben részesüljenek, a gyógyulásukhoz elengedhetetlenül szükséges megnyugtató és gyermekközpontú környezetben, szorongásmentesen, a szüleik megnyugtató jelenlétében.

2021 október és 2022 szeptember közötti időszakban az ADHAT vonal tárcsázásával 84 957.- Ft adomány érkezett az Őrzők Alapítványhoz, ugyanakkor bruttó 3 262.- Ft-ot fizettünk ki a telefonszolgáltatók részére. Az alapítvány nem használt fel egyetlen forintot sem a működési költségére. A fennmaradó teljes összeget, 84 957 Ft-ot a CLIC lakások fenntartására fordítottunk.

Az Őrzők Alapítvány 6 db baba-mama szobát és 7 db családi lakást tart fenn a klinika épületén belül illetve a klinikával szomszédos társasházban. Ezek a fürdőszobával ellátott szobák és a lakások is azt a célt szolgálják, hogy a vidékről érkező anyukák/család a beteg gyermek mellett lehessen a hosszú – sokszor hónapokig, de esetenként évekig tartó – kezelések alatt A családokra rendkívüli érzelmi és anyagi teher hárul egy gyermek hosszú, olykor bizonytalan kimenetelű betegsége kapcsán.

A térítésmentes lakhatás biztosítása óriási terhet vesz le a családok válláról, de mindenekelőtt a szülők és testvérek jelenléte pozitív hatással van a gyermek gyógyulására.

A lakások fenntartása, karbantartása, esetenkénti felújítása hatalmas összegeket emészt fel, így az ADHAT vonal útján befolyt támogatást teljes mértékben erre a célra fordítottuk.

A CLIC lakásokról a honlapunkon is talál leírást:

https://orzok.hu/csaladok-tamogatasa/

https://orzok.hu/szallashely/

Csatolmány megnyitása

Szervezet hivatalos neve:
Őrzők Közhasznú Alapítvány a Tűzoltó utcai Daganatos és Leukémiás Gyermekekért

Szervezet rövid neve:
Őrzők Alapítvány a Tűzoltó utcai Daganatos és Leukémiás Gyermekekért

Honlap:
http://www.orzok.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/orzok

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/user/orzokalapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 206632275

A szervezet címe:
1094 Budapest, Tűzoltó 7-9. utca 7-9.

Tovább az adatlapra
Egyéb
Bankkártyás
adománygyűjtés

Őrzők Alapítvány

Őrzők Közhasznú Alapítvány a Tűzoltó utcai Daganatos és Leukémiás Gyermekekért

2013 óta gyűjt az Őrzők Alapítvány ezen a felületen a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztésére és a súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek javítására.


Adománygyűjtés indult: 2017.11.17.
Összeg: 9.831.958 Ft
Támogatók száma: 1115
Érdekel
Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

SEGÍTS FELÚJÍTANI EGY BABA-MAMA SZOBÁT!

Őrzők Közhasznú Alapítvány a Tűzoltó utcai Daganatos és Leukémiás Gyermekekért

Támogasd Te is az Őrzők Alapítványt, hogy felújíthassunk egy, a gondozásunk alatt álló baba-mama szobát, hogy a gyermekek a hosszan tartó kezelések alatt minél többet lehessenek szüleik, családjuk közelében.

99% 129.262 Ft összegyűlt
130.000 Ft-ból
Érdekel
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

1% segítség, amely célba ér!

Őrzők Közhasznú Alapítvány a Tűzoltó utcai Daganatos és Leukémiás Gyermekekért

Az Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása.


Lezárult:
2019-05-21.
Adószám:
Érdekel