Hívj, hogy segíthessünk!!! Hívószámunk: 13600/40

A telefonos adománygyűjtő szolgáltatáson keresztül bejövő támogatást teljes egészében gondozásunkban élő védenceink életkörülményeinek jobbítására fordítjuk. Egy hívás 500 Ft támogatást jelent .

Állatvédelem
Telefonos adománygyűjtés

Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület

Bővebben

4051 támogató
(2068 hívás, 1983 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600 / 40
Add meg a 40-es melléket vagy írd be a 40-t, ha sms-t küldesz.
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Felhívjuk figyelmed, hogy a 13600 a Yettel hálózatából nem hívható, a Yettel kizárólag sms fogadást biztosít.
Telekom és Vodafone hálózatból hívással és sms-el is elérhető az adományozás.


Hívj, hogy segíthessünk!!! Hívószámunk: 13600/40

4051 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-40
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

A Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület (HEROSZ) a helyi állatvédelmi problémák megoldására létrejött közhasznú szervezet, tevékenysége és tagsága az egész ország területére kiterjed. Az egyesület tevékenysége sokrétű, de alapvetően 4 fő területre csoportosítható: állatotthonok működtetése, jogsegély-szolgálati tevékenység, szemléletformálás, és környezeti nevelés. Az állatotthonokban folyik a gazda által megunt, sérült állatok mentése és gondozása, ami nagyon felelősségteljes feladat. A "HEROSZ" az elmúlt időszakban az 1150 kutya, 300 macska mellett szép számmal tengerimalacokról, nyulakról, juhokról, kecskékről, és közel egy tucat egyéb állatról is gondoskodott. A pártfogásunkba került állatokat ivartalanítva adjuk ki. Rengeteg rossz állapotú kutya érkezett egyesületünkhöz, többen elütve, csonttá soványodva, volt olyan is, hogy nyakába benőtt lánccal került hozzánk. Közel 100 egyéb műtétet hajtottunk végre a befogadott állatainkon: csapdába lépett, félig leszakadt lábú kutya, gerincsérült kutyák, macskák, sérült szemű állatok, köldöksérv stb. gyógyítását végeztük el. Az állatok gyógyítása, ivartalanítása, a műtétek és az állatgyógyszerek nagyon-nagyon sok pénzbe kerülnek, nagyon nehezen tudjuk kigazdálkodni. Az adományvonalból beérkező adományokat elsősorban állatgyógyszerekre és állatorvosi ellátásra kívánjuk fordítani. 

Megelőző tevékenységként foglalkozunk állatközvetítéssel, és felvilágosító munkát folytatunk az ivartalanításról. Emellett részt veszünk elveszett, elkóborolt állatok felkutatásában.   

A jogegély-szolgálati tevékenység keretében állattartási problémákra adunk segítséget, tanácsot. 

A szemléletformálásra alapvetően az emberi felelőtlenség miatt van szükség. Akciók, kampányok, nyílt napok szervezésével hívjuk fel a figyelmet egy-egy állatvédelmi probléma fontosságára.

A környezeti nevelés az ifjúság szemléletformálásán alapul. Az ifjúság a jövő letéteményese, környezettudatos nevelésükkel el kívánjuk érni, hogy a felnövekvő nemzedék már felelősségteljesen gondolkodó álatbarátokból álljon. Ezen a téren alkalmazott eszközeink: állatvédelmi napközistáborok, iskolai előadások, Zöld Jeles Napok megünneplése, kutyakiképzési bemutatók szervezése, állat asszisztált foglalkozások, stb.

Munkánk folytatásához elengedhetetlen az olyan állatszerető emberek segítsége, mint az Öné!  Kérjük, támogassa munkánkat, hogy együtt tehessünk azért a sok száz állatért, akikről szeretettel gondoskodunk nap, mint nap. Hálásak vagyunk minden támogatásért!

2023-11-02
Beszámoló

Adhat Vovál beszámoló

http://www,herosz.hu

Szervezet hivatalos neve:
Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület

Szervezet rövid neve:
HEROSZ

Honlap:
http://www.herosz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/herosz.egyesulet

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-1-3328-542

A szervezet címe:
1113 Budapest Nagyszőlős utca 21.

Tovább az adatlapra
Egyéb
Bankkártyás
adománygyűjtés

Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület

Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület

Feltöltés alatt!


Adománygyűjtés indult: 2017.11.17.
Összeg: 28.500 Ft
Támogatók száma: 7
Érdekel
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Adód 1 %-a a gazdátlan állatok megmentésére

Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület

A HEROSZ öt állatmenhelyén közel 1000 gazdátlan állatról gondoskodunk naponta. Az ő ellátásukban adód 1%-a számunkra valódi segítség, kérünk, NE HAGYD ELVESZNI.


Lezárult:
2018-05-30.
Érdekel