Hívásod remény!

„Az életünk célja, hogy szolgáljunk, együttérzést és segítőkészséget tanúsítsunk mások iránt.” (Albert Schweitzer) Támogasd programjainkat, hogy mi is támogatni tudjuk a daganatos betegséggel küzdőket!

Egészségügy
Telefonos adománygyűjtés

Magyar Rákellenes Liga

Bővebben

230 támogató
(200 hívás, 30 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600-48
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Hívásod remény!

230 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-48
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Futó adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Adományoddal az alábbi tevékenységeinket tudod támogatni:

Daganatos betegek családjait támogatjuk, rákmegelőzéssel kapcsolatos oktatást végzünk, egészségügyi szűréseket/gyógyítást, illetve daganatos betegek felépülését támogatjuk, ingyenes telefonos lelkisegélyt nyújtunk, önkéntes segítőket képzünk, egészségügyi intézményeket támogatunk adományból vásárolt eszközökkel, ingyenes programokat szervezünk.

Hívd a 13600-as telefonszámot és üsd be a 48-as kódszámunkat, vagy vagy küldj sms-t a 13600-as telefonra és írd be a 48-as kódszámunkat.

Köszönjük, hogy hívásoddal támogatod munkánkat!

Programjainkról itt tájékozódhatsz bővebben:
www.rakliga.hu
facebook.com/rakliga

Idén 30 évesek vagyunk. Központilag, valamint 4 Segítő Szolgálatunkkal és 37 Alapszervezetünkkel évente mintegy 1000 rendezvényt szervezünk.  400 önkéntesünk és 3500 tagunk segít, hogy a helyi lehetőségek és körülmények figyelembe vételével szűrésekkel, személyes és online orvos-beteg találkozókkal, klubokkal, óvodai és iskolai programokkal érjük el az érdeklődőket. Ezek a programok elsősorban a megelőzést, a korai felismerést és a rehabilitációt szolgálják. Országszerte 75 klubunk működik, amik között vannak egy-egy betegcsoporttal foglalkozók, művészetterápiásak, kreatívak, mozgással vagy táplálkozással kapcsolatosak, lelki egészséggel foglalkozók. Önkénteseink, tagjaink  végigkísérik a betegeket a kórházi felvételtől az osztályig, ott állnak a betegágy mellett, segítenek a rehabilitációban a gyógyulásig, és segítenek visszailleszkedni az egészséges életbe. A mostani rendkívüli helyzetet kivéve Segítő Szolgálataink Budapesten, Debrecenben, Hatvanban, Miskolcon várják személyesen, mostanság telefonon, e-mailben a hozzájuk fordulókat. Működik ingyenesen hívható Információs és Lelkisegély Szolgálatunk is a 06-80-505-675 telefonszámon.

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Rákellenes Liga

Honlap:
https://www.rakliga.hu

Facebook oldal:
https://facebook.com/rakliga

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-1-2251621

A szervezet címe:
1123 Budapest, Ráth György u. 6.

Tovább az adatlapra
Egészségügy
Bankkártyás
adománygyűjtés

ADNI JÓ!

Magyar Rákellenes Liga

Támogasd programjainkat, hogy mi is támogatni tudjuk a daganatos betegséggel küzdőket!


Adománygyűjtés indult: 2020.12.10.
Összeg: 365.100 Ft
Támogatók száma: 60
Érdekel Támogatom