Állatorvosi költség, gyógykezelésre, ivartalanításra
(lezárult!)

Tetemes állatorvosi költségünk fedezéséhez kérünk hozzájárulást. Beteg, balesetes cicák gyógyíttatása,utcai kolóniák ivartalaníttatása és lehetőség szerint gazdához juttattatása a célunk. Támogass ebben minket!

Állatvédelem
Telefonos adománygyűjtés

Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete

Bővebben

847 támogató
(423 hívás, 424 sms)


Állatorvosi költség, gyógykezelésre, ivartalanításra

847 támogató közreműködésével

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Egyesületünk 2009-es megalakulása óta számtalan állatnak nyújtottunk segítséget. Az eredeti célkitűzés az utcán élő kidobott vagy eleve kóbornak született állatok felkarolása, orvosi ellátásának, ivartalanításának a finanszírozása és, lehetőség szerint, szerető családhoz juttatása volt. Gazdásításra alkalmatlan egyedek ivartalanítva visszakerülnek eredeti élőhelyükre és önkéntesek bevonásával gondoskodunk az ellátásukról, figyelemmel kísérjük egészségi állapotukat. Tevékenységünk azóta kiegészült prevenciós, felvilágosító, szemléletformáló rendezvényekkel, valamint a szociálisan rászoruló állattartóknak nyújtott segítséggel is. Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, nekünk is szükségünk van támogatásra. Az állatorvosi költségeink hatalmasak. Az utcán talált sérült, beteg, elütött állatok műtéti költsége és rehabilitációja nagy anyagi forrást igényel. Az orvosi ellátás elmaradásával a biztos pusztulás várna ezekre az állatokra. Havi eledelgyűjtéseinken kapott adományokból az ideiglenes ellátórendszerünkben lévő állatok, utcai kolóniák és rászoruló állattartók részesülnek, a hajléktalan állattartókhoz a támogatás eljuttatásában a Máltai Szeretetszolgálat utcai csoportja van a segítségünkre.

Szervezet hivatalos neve:
Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete

Szervezet rövid neve:
Szegedi Cicamentők

Honlap:
http://szegedicicamentok.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/cicamentok.szeged/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCBObloKEQwG5MAJQ5_lg_Rw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-30-2244208

A szervezet címe:
6722 Szeged, Bartók tér 9. II 10.

Tovább az adatlapra
Állatvédelem
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Mentsünk együtt cicaéleteket az 1%-od segítségével

Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete

Adód 1% -át ajánld fel a cicáknak! A mentésre, orvosi ellátásra, gyógyításra, gazdásításra! A fennmaradó összegből, befogadó állomás kialakítását finanszírozzuk.


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
Érdekel