Ezúton tájékoztatjuk, hogy 22-én 10 és 12 óra között tervezett karbantartási munkálatok lesznek, így az oldal ideiglenesen nem lesz elérhető.


Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

AJÁNDÉKOZD A MOZGÁS ÖRÖMÉT

1 sms vagy hívás indításával két fogyatékossággal élő iskolás gyerek részvételét biztostíhatod csoportfoglalkozásainkon, Magyarország első és egyetlen akadálymentes edzőtermében, a SUHANJ! Fitness-ben.

Szociális
Telefonos adománygyűjtés

Suhanj! Alapítvány

Bővebben

457 támogató
(242 hívás, 215 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600-74
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

AJÁNDÉKOZD A MOZGÁS ÖRÖMÉT

457 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-74
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet

Gyűjtés célja

A SUHANJ! Fitness hazánk első integratív, látás- és mozgássérültek számára egyaránt akadálymentes, épek számára is nyitott edzőterme, ami Budapesten a Jászai Mari tértől 100 méterre működik. A teremben havonta átlagosan 1500 vendégbelépést regisztrálhatunk, szerencsére egyre növekvő tendenciával, büszkék vagyunk rá, hogy vendégeink 22%-a fogyatékkal élő sportbarát. Nálunk ők is spinningelhetnek, krankingelhetnek, TRX-szel és funkcionális köredzésekkel, Pilates-szel, személyi edzésekkel várjuk őket. Erősítőgépeink mindegyike kerekesszékkel is használható.

2018-ban is szeretnénk tovább bővíteni a tevékenységünket, még több fogyatékkal élő gyereknek segítséget nyújtani. Tudtad, hogy a mozgással nemcsak a fizikai, de a mentális állapot is fejleszthető? Tudtad, hogy fogyatékkal élő társaink számára a mozgás öröme segít építeni az önbizalmukat, támogatja a beilleszkedésüket ép társaik közé, a pozitív hangulatukat? Adományoddal hozzájárulhatsz, hogy a SUHANJ! Fitness-ben minél több fogyatékossággal élő gyerekkel oszthassuk meg a mozgás örömét.

Egy speciális iskola 15 tanulójának 3500 forintból tudunk egyórás, fitness-edző által felügyelt sportfoglakozást biztosítani. Így egy sms vagy hívás díjával 2 gyerek sportolásához járulhatsz hozzá közvetlenül.

Szervezet hivatalos neve:
Suhanj! Alapítvány

Honlap:
http://www.suhanj.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/suhanjalapitvany

Youtube oldal:
www.vimeo.com/suhanj

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36301860538

A szervezet címe:
1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 25 III 2

Tovább az adatlapra