Skool projekt - Technológiai Oktatásért Alapítvány

SKOOL - The coding journey

A Skool-ban élményekre és mosolyokra alapuló foglalkozásokon keresztül inspirálunk 8-18 éves lányokat a technológia izgalmas világának megismerésére. Célunk, hogy a lányok magabiztosabbak, bátrabbak és sikeresek legyenek egy ma még férfias szakmaként ismert területen.

Adószám:
18621790-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

  • Szervezet adatai
  • Korábbi adománygyűjtések

Szervezet hivatalos neve:
Skool projekt - Technológiai Oktatásért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Skool

Szervezet adószáma:
18621790-1-13

Honlap:
http://www.skool.org.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/skoolhungary

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/c/SkoolOrgHu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-81197714

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 704517867

A szervezet címe:
2030 Érd, Kövező utca 26.

Tevékenységi kör:
Többszintû és egyéb gyermekoktatás, támogatás

Tevékenység leírása:

A Skool célja, hogy egy újszerű oktatási formában fiatal lányoknak használható technológiai tudást adjunk, arra inspirálva őket, hogy a technológia területén válasszanak majd a későbbiekben továbbtanulási-, és munkalehetőségek közül. Tesszük mindezt gyakorlatias, gyermekközpontú programokon keresztül, ahol a lányok szakemberektől, szűk korosztályokra bontva tanulhatják a programozás, robotika, vagy a weboldal fejlesztés alapjait olyan eszközökön keresztül , mint a Scratch, App Inventor, Processing, vagy a LEGO Mindstorms. Programjaink: fél-és egynapos műhelyfoglalkozások, nyári táborok, 10 hetes iskola utána képzések, pályaorientációs beszélgetéssorozatok, technológia és innováció fókuszú versenyekre felkészítő tréningek. A Skool-ban élményekre és mosolyokra alapuló műhelyfoglalkozásokon keresztül inspirálunk 8-18 év közötti lányokat a technológia izgalmas világának megismerésére. A Skool programjai 2014 júniusában indultak. Azóta 1200 lánynak mutattuk meg, miről szól a technológia világa. Több, mint 100 gyermek- és élményközpontú foglalkozást szerveztünk, köztük fél-és egynapos műhelyeket, iskola utána 10 hetes képzéseket, kéthetes nyári táborokat, versenyfelkészítéseket. Több, mint 330 lelkes önkéntes jelentkezett a csapatunkba, akik segítették a foglalkozások lebonyolítését, és a tanulás folyamatát. A kezdetek óta több 25 partnerrel működtünk együtt, akik szakmailag vagy anyagilag segítették a programjainkat, és akik osztoznak velünk a Skool missziójában. A foglalkozásokat követően a résztvevő lányok érdeklődése pozitívan változott a technológia iránt. Többségük jelezte, hogy kívánni folytatják a technológiai tanulmányaikat, és elkezdtek érdeklődni az informatikai pálya lehetőségei iránt.

Mire gyűjt:

Szívügyünk, hogy egyre több fiatal lánynak megadjuk a lehetőséget arra, hogy megismerjék a technológia izgalmas világát, és kreatív ötleteik, álmaik megvalósításával hozzátegyenek a digitális világ sokszínűségéhez.

Alapítványként a Skool külső forrásokból finanszírozza működését, így mi támogatóinkkal együtt álmodunk és együtt teremtünk. 

Az adományok segítségével legfőbb célunk, hogy 2017-ben már 2000 lányt elérjünk programjainkkal, országosan is elérhetővé tegyük az ingyenes foglalkozásainkat, valamint bővítsük és képezzük oktató bázisunkat.

Jogállás:
Közhasznú

Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Technológiai élményt viszünk egy gyermekotthonba!

Skool

A Skool és a Cubix Institute of Technology csapata összefogott, hogy Karácsony alkalmából, nélkülöző gyerekeknek szervezzünk közösen egy technológiai élményfoglalkozást. Támogass!

112% 395.000 Ft összegyűlt
350.000 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Digitális élményt viszünk mélyszegénységben élő gyerekeknek!

Skool

A jelenünk és jövőnk formálója a technológia. Támogatásoddal közelebb hozzuk ezt a világot egy mélyszegénységben élő, vidéki iskola minden gyermekéhez. 1000 Ft támogatás=1km, a legkisebb összeg is sokat segít!

46% 176.000 Ft összegyűlt
375.000 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Egy robot, ami jobbá teszi a gyerekek életét, erre gyűjtünk!

Skool

Támogass minket, és mi megváltoztatjuk a győri gyermekotthon lakóinak életét! Ingyenes foglalkozásunkon megtanítjuk nekik a robotika és informatika alapjait, miközben növeljük önbizalmukat. Köszönjük!

93% 419.500 Ft összegyűlt
450.000 Ft-ból
Érdekel
Oktatás
Közösségi
adománygyűjtés

Varázslatos karácsonyt a Cseppkő Óvodába!

Skool

Segíts, hogy a gyermekotthonokban élő gyerekek számára is emlékezetes legyen az idei karácsony. Támogatásoddal varázslatos tech foglalkozást tudunk tartani nekik, ahol különleges ajándékot készítenek majd.

151% 455.000 Ft összegyűlt
300.000 Ft-ból
Érdekel

Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.