Folkrádió Közhasznú Alapítvány

Eredetit tiszta forrásból!

Kárpát-medence népi hagyományainak megismertetése és népszerûsítése!

Adószám:
18565449-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Folkrádió Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Folkrádió

Szervezet adószáma:
18565449-1-09

Honlap:
https://folkradio.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/folkradio

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11713005-20391074-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 20 4142508

A szervezet címe:
4025 Debrecen, Hatvan u. 56. I/3.

Tevékenységi kör:
Népmûvészet, hagyományõrzés

Tevékenység leírása:

A Folkrádió Közhasznú Alapítvány működteti a www.folkradio.hu címen elérhető internetes népzenei magazint és a napi 24 órában népzenét sugárzó rádiót. A szervezetben kizárólag önkéntesek dolgoznak, akik munkájukat évek óta térítésmentesen végzik. Szolgáltatásunkkal szórakoztató és ismeretterjesztő szerepet is ellátunk, emellett lehetőséget és helyszínt teremtünk arra, hogy a téma iránt érdeklődők, a táncházmozgalomban résztvevők, az ügyben tenniakarók, a szakmabeliek és az amatőrök egymásra találjanak. Honlapunkat naponta 1,5-2,5 ezren látogatják 78%-ban Magyarországról, 15%-ban a szomszédos országokból és 7%-ban a világ egyéb tájairól. Látogatóink közül több mint 7900-an regisztrálták is magukat, és sokan közülük aktívan részt vesznek a tartalom bővítésében. A Facebook-on több ezer ember követi tevékenységünket. A Folkrádió szlovák, román és angol nyelvű oldallal is rendelkezik, ezáltal a magyar nyelvterület népzenéjét a nem magyarajkú érdeklődőkhöz is eljuttatjaNépzenéről és néptáncról szóló ismeretterjesztő cikkek publikálása a Folkszemle folyóiratban. Okostelefon tervezése és egyéb fejlesztések pl. táblagép és mobil barát felület Közhasznú minősítés elérése.

Mire gyűjt:

A Folkrádió portál működéséhez napi 3000 forintra van szükség. Erre és új szolgáltatások bevezetésére gyüjtünk erőforrásokat és pénzt adomány vonalunkon:
https://folkradio.hu/tamogatas
(Bankkártyás és paypal)

Jogállás:
Közhasznú

Dokumentumok:

  Közhasznúsági melléklet (2019-beszámoló)


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.