Budapesti Lantos Kórus Alapítvány


A Budapesti Lantos Kórus Alapítvány fő feladata, hogy a hamarosan 75. évét is betöltő énekkarunk próbáit, fellépéseit és szabadidős programjait biztosítsa, melyek megszervezésén két karnagy, több korrepetítor és nagyjából 15 önkéntes dolgozik a kórustagok és a közönség örömére. Koncertjeinken egyaránt énekelünk oratóriumokat és a cappella műveket. Évente 10-12 alkalommal lépünk fel itthon és külföldön, és ahol csak mód nyílik rá, igyekszünk bemutatni azokat a kórusműveket, melyeket szerzőik az évtizedek során nekünk ajánlottak, köztük azóta már klasszikusnak számító folklór-darabokat.

Adószám:
19012607-1-42

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Budapesti Lantos Kórus Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Budapesti Lantos Kórus

Szervezet adószáma:
19012607-1-42

Honlap:
http://www.budapestilantoskorus.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/bikkorus/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/@budapestilantoskorus

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200230-10031872-________

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36 209506003

A szervezet címe:
1074 Budapest Rottenbiller utca 16-22.

Tevékenységi kör:
Elõadómûvészet

Mire gyűjt:

Az előttünk álló időszakban egyrészt természetesen újabb koncerteket tervezünk, másrészt egy hároméves folyamat keretében új repertoárt is építünk, mellyel versenyen is szeretnénk végül megméretni magunkat. Emellett tervezünk izgalmas együttműködéseket más kórusokkal és karnagyokal, valamint belevetjük magunkat az online tartalomgyártásba, hogy közösségi média felületeinkken minél izgalmasabb hallgatni- és néznivalókat kínálhassunk!

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.