ADHD Magyarország Alapítvány

ADHD egy életen át tart, de van segítség.....

Pedagógusok, szülők, szakmai és mentális segítése Nemzetközi kapcsolatok építése a hasonló célokért küzdő külföldi szervezetekkel Az ADHD -s gyermekek helyzetét, ellátását javító kutatási célok támogatása. Tájékoztató, informális anyagok készítése, ·

Adószám:
18717103-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
ADHD Magyarország Alapítvány

Szervezet rövid neve:
ADHD Magyarország

Szervezet adószáma:
18717103-1-13

Honlap:
http://www.adhd-magyarorszag.com

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
10918001-00000017-96980002

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet telefonszáma:
+36-70-7767757

A szervezet címe:
1046 Budapest, Vécsey u. 102. 13. (321/235.)

Tevékenységi kör:
Többcélú és egyéb oktatás, támogatás

Tevékenység leírása:
Az Alapítvány kiemelt célja a nyilvánosság tájékoztatása, társadalmi köztudat formálása, mely jelentős mértékben hozzájárulhat a tanulási, magatartási és beilleszkedési problémákkal küzdő gyermekek esélyegyenlőségének megteremtéséhez. Konferenciák szervezése, Jelenleg nagy nemzetközi konferenciát szervezünk október hónapban táborozások, most 30 gyermeknek szervezünk Balatonfenyvesen! A társadalmi tudás, a tudatosság terjesztése, Road-show. Kaposváron, Debrecenben már volt, további terveink Győr és Békéscsaba Alternatív Terápiás Központunkban vizsgálatok, terápiák, szülőtréningek.... Kíizis Központot tervezünk Sportegyesületeknek, alternatív terápiáknak, fejlesztő foglalkozásoknak teret adni, akik a hiperaktív gyerekek fejlesztésében is tevékenyen részt vesznek -dráma, tánc, kézműves foglalkozások-Szülő és szakemberoktatás, viselkedés terápia, 24 órás telefonos szaktanácsadás, lelki segély szolgálat, drog-prevenció, tovább tanulási, pályaválasztási tanácsok.Több nagy sikerű konferencia, az elmúlt 9 év alatt már 100000 felett van azoknak a pedagógusoknak, szülőknek a száma akiket tájékoztattunk. Hathatós segítségnyújtás telefonos szolgáltatásunkon keresztül eddig közel 500 családnak. 600 gyermeket táboroztattunk, kedvezményes áron Nemzetközi hírünket is egyre bővítjük , Tagja vagyunk az ADHDEurope szervezetnek, részt veszünk és képviseljük Magyarországot a nemzetközi konferenciákon.

Mire gyűjt:

A gyerekek táboroztatására, segítésére.

 Krízis Központot kívánunk létrehozni és működtetni, amely a sérült gyerekek pedagógiai-iskolai, oktatási és szociális, és jogi problémáit egy intézményben igyekszik megoldani, ezzel megteremtve a rehabilitációs munka korszerű modelljét.

 A későbbiek folyamán egy önálló óvodát valamint iskolát szeretnénk alapítani, teljes átjárhatósággal, ha gyermek készen áll az integrálásra, visszatérhet a közoktatási rendszerbe.

 

 

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.