Gyökerek és Szárnyak Alapítvány


Célunk hozzájárulni a civil társadalom fejlődéséhez azoknak az egyéni, csoportos, szervezeti erőfeszítések kutatásával, támogatásával, népszerűsítésével, amelyek egy igazságosabb világ felé mutatnak. Az alapítvány támogatja az emberek részvételét össztársadalmi és helyi közösségi ügyekben.

Adószám:
18626166-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Gyökerek és Szárnyak Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Gyökerek és Szárnyak Alapítvány

Szervezet adószáma:
18626166-1-43

Honlap:
http://gy-sz.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/gyokerekesszarnyakalapitvany/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCQBH-HGr2A9nb6cepMw55DQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11617026-________

A szervezet telefonszáma:
+36 205731500

A szervezet címe:
1092 Budapest, Ráday utca 32. 3. emelet 3. ajtó

Tevékenységi kör:
Többcélú és általános adományosztás, támogatás

Tevékenység leírása:

A Gyökerek és Szárnyak Alapítvány 2015-ben átveszi a 2013-ban a Civitalis Egyesület által indított KözösALAPON program megvalósítását. A program céljai: - a közösségi alapítványi koncepció népszerűsítése Magyarországon, - a közösségi alapítványt indítani szándékozó helyi csoportok számára testreszabott szakmai és pénzügyi támogatás nyújtása, - a már működő közösségi alapítványok működésének és további fejlődésének támogatása, - a hazai és a nemzetközi közösségi alapítványi mozgalom közötti kapcsolatok ápolása, erősítése. A KözösALAPON programot a Norvég Civil Támogatási Alap támogatja. A programról és a közösségi alapítványokról többet megtudhat honlapunkon és facebook oldalunkon: www.kozosalapon.hu https://www.facebook.com/kozosalapon A Gyökerek és Szárnyak Alapítvány megalapítását egy szakmai műhely kezdeményezte, hogy a közösségi alapítványokkal kapcsolatos többéves munkájuknak intézményi keretet biztosítson. Ezért az alapítvány korábbi eredményeinek a műhely munkáját tekintjük, amelyről alaposabban tájékozódhat a kozosalapon.hu és a http://www.civitalis.eoldal.hu/ honlapokon.

Mire gyűjt:

Az adományokat a KözösALAPON program további finanszírozására gyűjtjük,

 


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.