VITALE Alapítvány


Szociális célkitűzés keretében a szociálisan hátrányos helyzetű egyének és csoportok életminőségének javítása. amit többek között a hátrányos helyzetű csoportokkal kapcsolatos nevelési, oktatási programok szervezésén keresztül kíván elérni. Egészségügyi célkitűzés keretében a gyógyító, megelőző munka tárgyi és személyi feltételeinek javítása, egészséges életmódra történő nevelés elősegítése, támogatása. Rehabilitációs tevékenység, új tudományos szakmai ismeretek és a betegek gyógyulását elősegítő új eljárások elterjesztését szolgáló kongresszusok támogatása. Az életminőség javítása. Környezetvédelmi célkitűzés keretében a környezet- és természetvédelmi, ökológiai értékek megóvása. A környezet- és természetvédelmi célokat szolgáló technológiák fejlesztése és támogatása, ezek gyakorlati megvalósításának segítése, a környezet integritásának megőrzése. A környezet állapotának feltárására, megismerésére irányuló tevékenységek támogatása.

Adószám:
18623383-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
VITALE Alapítvány

Szervezet adószáma:
18623383-1-09

A szervezet címe:
4024 Debrecen, Kossuth utca 9. I 6.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.