TLK Terep- és Stratégiai Játékok Közhasznú Egyesület


A terepasztalon játszható stratégiai játékok több emberrel való megismertetése és népszerűsítése, a játéknak megkedveltetése, az ilyen irányú érdeklődés felkeltése, tartalommal és lehetőségekkel történő kielégítése. A szabadidő eltöltéséhez alternatív lehetőségek biztosítása a fiatal korosztály számára szabadidős tevékenységek szervezésével, népszerűsítésével. A játékok társasági és kreatív jellegzetességének segítésével a közösségi szellem erősítése, káros szenvedélyek kialakulásának megelőzése. Prevenciós programok szervezése, támogatása, ismertetése. Szabadidős tevékenység biztosítása a fiatal korosztály számára ingyenes bemutató játékok, modellezései és festési lehetőségek szervezésével, a terepasztalok és tereptárgyak építésének bemutatásával, elkészítésük elősegítésével. Klubéletre ösztönző rendezvények szervezése, a klubok támogatása. Bemutatók, találkozók, versenyek, versenysorozatok szervezése, melyek hozzájárulnak a játékos bázis növekedéséhez, a hobbi elterjedéséhez. Versenyszabályok, minősítő rendszer kialakítása. Nemzetközi versenyek megszervezése. Kapcsolatok felvétele és ápolása hasonló hazai és külföldi egyesületekkel, klubokkal, az általuk szervezett rendezvényekre történő eljutás, nyelvgyakorlási lehetőségek biztosítása. A magyar táblás stratégiai játékkultúra megismertetése külföldön. Az eddig magánszinten meglévő kapcsolatok beemelése az egyesület tevékenységébe, különös tekintettel a következő egyesületek vonatkozásában: UMS Agram (Zágráb), Pannonia Minor (Slovenski Brod), Varhala (Novi Sad). Ezen egyesületek/klubok magyar nemzetiségű tagjainak figyelemmel kísérése. Klubvezetők, versenybírók, játékmesterek képzése, segítése, továbbképzési és szakmai, valamint média fórumok létrehozása. Kulturált, a játékos tevékenység értékét hangsúlyozó helyiség biztosítása a fenti célok érdekében. Képviselet és lobbizás a játékok versenyeit és bemutatóit, valamint információs anyagainak média-jelenlétét finanszírozó, potenciálisan számba vehető költségvetési és piaci szponzorok megnyerésére, különös tekintettel arra, hogy médiatámogatás hiányában ezeket a játékok tapasztalhatóan az elfeledésbe szorítják a szerencse-, a hazardőr, ill. az egyéb nyereményjátékok fizetett reklámjai.

Adószám:
18258813-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
TLK Terep- és Stratégiai Játékok Közhasznú Egyesület

Szervezet adószáma:
18258813-1-43

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet címe:
1117 Budapest, Bogdánffy Ödön utca 7/b.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.