Minorita Oktatási és Nevelési Alapítvány


1.A Kelemen Didák Kollégium működésének, fenntartásának támogatása annak érdekében, hogy azok a diákok is a világnézetűknek, képességüknek megfelelő oktatási intézményben végezhessék tanulmányaikat, akiknek lakóhelye az adott intézménytől eltérő településen található. 2.A kollégiumban elhelyezést nyert növendékek ? a tanórákra történő felkészülésüket is elősegítő ? életkörülményeinek javításához, műveltségük elmélyítéséhez szükséges tárgyi és személyi feltételek megteremtésének elősegítése. 3.Miskolc környéki, továbbá nemzetiségi és országhatáron kívüli, anyagi lehetőségeiket tekintve hátrányos helyzetű, tehetséges magyar gyermekek középiskolai tanulmányainak támogatása. Az alapítvány közhasznú tevékenysége: -szociális tevékenység; -nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés; -hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése; -magyarországi nemzeti és etnikai kisebbségekkel

Adószám:
19333078-1-05

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Minorita Oktatási és Nevelési Alapítvány

Szervezet adószáma:
19333078-1-05

A szervezet címe:
3525 Miskolc, Hősök tere 5


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.